Taski Jontec Deepstrip 5ltr

Art: 7513186
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Productblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Pluspunten

  • Licht, fris geparfumeerd
  • Veilig in gebruik

Symbolen

Doos papier Doos papier

Omschrijving

Taski vloeren zonder zorgen actie: Neem contact op met onze verkoop afdeling voor de mogelijkheden.

Taski Jontec Deepstrip 5 liter is een goed te gebruiken product voor de zwaarste verwijderingsklussen op harde vloeren. Deze oplosmiddelhoudende, licht alkalische stripper is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van polymeren, sealers en opeenhopingen van linoleumvloeren. De snelwerkende en weinig schuimende formule zorgt voor een effectief afbijtmiddel dat ongewenste lagen in een mum van tijd verwijdert! Het is niet alleen efficiënt, maar ook gebruiksvriendelijk en veilig voor gebruik op waterbestendige oppervlakken.

Positieve punten

+ Snelle en grondige verwijdering van polymeerlagen
+ Veilig in gebruik op alle waterbestendige harde vloeren
+ Licht geparfumeerd voor een aangenaam gebruik

Dosering

TASKI Jontec Deepstrip moet verdund worden gebruikt. Raadpleeg voor uitgebreide informatie over dosering de tabel met technische gegevens. Correcte dosering bespaart kosten en minimaliseert schadelijke gevolgen voor het milieu.

Toepassing

Doseer het product in een met water gevulde tank/emmer, breng de oplossing op de vloer aan en laat minstens 5-10 minuten inwerken (oplossing niet laten indrogen.) Schrob de vloer, neem de vervuilde oplossing op met een waterzuiger en spoel grondig na met schoon water. Laat de vloer volledig drogen alvorens deze opnieuw te beschermen.

Taski

Dit A-merk product beschikt over een volledig assortiment reinigingsmiddelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Toepassing Strippers
Merk Taski
Eigenschap Geparfumeerd
Inhoud 5 liter

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren