Taski Jontec Matt 5ltr

Art: 7513194
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Productblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Pluspunten

  • Geschikt voor gebruik op waterbestendige vloeren
  • Uitstekend voor in de zorgsector

Symbolen

Doos papier Doos papier

Omschrijving

Taski vloeren zonder zorgen actie: Neem contact op met onze verkoop afdeling voor de mogelijkheden.

Taski Jontec Matt 5ltr is een product dat speciaal geformuleerd is voor een effectief onderhoud van matte verzegelde oppervlakken. Dit vloeibare mengsel biedt een uitstekende bescherming tegen dagelijkse vuilaanslag. Het is gemakkelijk aan te brengen voor uitstekende resultaten elke keer, ongeacht de vorm of textuur van uw vloer. Dit product werkt op, zowel natuursteen als tegelvloeren, perfect voor elke binnenruimte! Het is uiterst veelzijdig en kan worden gebruikt om laminaat, linoleum en zelfs tapijt te beschermen tegen slijtage en vervuiling.

Daarnaast garandeert Taski Jontec Matt 5ltr vlekbestendigheid en geeft het doffe materialen een indrukwekkende glans terug. De formule bevat hoogwaardige actieve ingrediënten die elke keer weer een onovertroffen schoonmaakkwaliteit bieden.

Positieve punten

+ Het oorspronkelijke karakter van de vloer blijft in stand door langdurige matglans toplaag
+ Zeer goede weerstand tegen schop- en hakstrepen en vuil
+ Op bijna alle vloersoorten toe te passen zoals vinyl, linoleum en kurk.
+ Gegarandeerd slip-valpreventie en veiligheid
+ Met name geschikt voor gebruik in de gezondheidszorgsector door de alcoholbestendigheid en matte uiterlijk
+Geschikt voor traditionele toepassingen met een vlakmop, mop en emmer of met standaard wasverdelers

Dosering

TASKI Jontec Matt is gebruiksklaar. Raadpleeg voor uitgebreide informatie over dosering de tabel met technische gegevens. Correcte dosering bespaart kosten en minimaliseert schadelijke gevolgen voor het milieu.

Gebruiksaanwijzing

Behandel uitsluitend gestripte en diep gereinigde en compleet droge vloeren. Behandel poreuze en beschadigde vloeren vooraf met een van de Diversey Care verzegelaars. In combinatie met de TASKI ProSpeed wasverdeler wordt aangeraden de gebruiksaanwijzing en het etiket met producttoepassing voorafgaand aan de applicatie goed door te lezen.

1. Breng het product aan op de vloer en verdeel direct met een geschikte wasverdeler in banen van 1-1,5 m, banen overlappen als de vloer nog nat is.
2. Laat de vloer volledig drogen (20-30 minuten) alvorens een volgende laag aan te brengen.
3. Breng minimaal twee lagen aan op niet poreuze of verzegelde vlakke vloeren en drie lagen op poreuze vloeren
4. Linoleum: Wanneer de verzegelaar volledig droog is, de vloer opwrijven met een eenschijfsmachine voorzien van een blauwe of rode pad. De vloer klamvochtig moppen (gebruik geen oliegeimpregneerde doekjes) alvorens een volgende laag aan te brengen
5. Topstrippen en recoaten: Gebruik een Diversey Care stripper om een laag van de polymeer te verwijderen en neem de vervuilde oplossing op met een schrobzuigmachine of waterzuiger. Laat volledig opdrogen en breng eventueel extra lagen aan.

Technische gegevens

Verpakking van de verkoopeenheid: Box
Lengte verkoopeenheid: 368 mm
Breedte verkoopeenheid: 192 mm
Hoogte verkoopeenheid: 256 mm
Nettogewicht: 10.22 kg
Bruto gewicht: 10.87 kg

Taski

Dit A-merk product beschikt over een volledig assortiment Vloerreinigingsmiddelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Toepassing Stenen vloeren
Merk Taski
Eigenschap Ongeparfumeerd
Inhoud 5 liter

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren