3M Peltor helm G3001 wit met pinlock sluiting

Art: G3001D1V
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Bas Kuis

Symbolen

Doos papier Doos papier

Omschrijving

De 3M Peltor Helm G3001 is gebouwd om te presteren in omgevingen waar veiligheid van het grootste belang is. Of je nu werkt op bouwplaatsen, in de industrie of andere veeleisende locaties, deze helm beschermt je hoofd effectief tegen mogelijke gevaren. Deze helm is uitgerust met een 3M™ Uvicator™ sensorschijf, die aangeeft wanneer je helm te veel aan UV-straling is blootgesteld en vervangen moet worden. Dit zorgt ervoor dat je altijd optimale bescherming hebt.

De helm is voorzien van ventilatieopeningen die strategisch zijn verdeeld over een groot deel van de helm. Dit zorgt voor een maximale luchtdoorstroom, wat resulteert in beter draagcomfort, vooral tijdens warme dagen of in afgesloten ruimten. Het hoofdharnas van de helm kan 180° gedraaid worden, waardoor je een beter zicht hebt bij het werken in besloten ruimten. Deze flexibiliteit verhoogt je efficiëntie en zorgt voor meer precisie bij het uitvoeren van taken. De korte klep van de helm is ontworpen om je zicht naar boven te verbeteren, wat essentieel kan zijn bij werkzaamheden waarbij je omhoog moet kijken.

Toepassingen

-Bouw
-Bosbouw
-Industrie
-Metaalbewerking
-Nuts- en elektriciteitsbedrijven

Technische gegevens

Schaalmateriaal: ABS
Hoofdharnastype: Pinlock
Eigenschap: UV-indicator
Materiaal zweetband: leder
Nettogewicht: 310 gram

3M

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Veiligheidshelmen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze productspecialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Peltor
Kleur Wit

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren