CaluPrevent BLS halfgelaatsmasker 4000 next R thermoplastisch elastomeer maat S/M

Art: 8002111
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Beschermt tegen zowel deeltjes, dampen als gassen
  • Gemakkelijk te combineren met andere pbm's
  • Licht harnas

Omschrijving

Eigenschappen

CaluPrevent BLS combimasker 4000 is een half gelaatsmasker uit de 4000 next collectie adembescherming. De serie bestaat uit half gelaatsmaskers verkrijgbaar met siliconen of een thermoplastisch gelaatsstuk die beschermen tegen giftige gassen, dampen en deeltjes.

De CaluPrevent BLS 4000 maskers hebben een nieuw draag systeem met een aan-/uithaaksysteem en elastieken. Dit systeem maakt het mogelijk het masker gemakkelijk te laten zakken op een veilige en snelle manier zonder het complete harnas te hoeven verwijderen. Daarnaast is het harnas ook dunner en lichter en heeft het de mogelijkheid om gemakkelijk met slechts één handeling het masker naar eigen wens af te stellen. Het CaluPrevent BLS 4000 masker kan gemakkelijk gecombineerd worden met andere persoonlijke beschermingsmiddelen zoals brillen en helmen.

Uniek aan de 4000 serie is het gewicht van de half gelaatsmaskers, doordat het gelaatsstuk is verminderd in dikte is het totale gewicht van het masker met 25% verlaagd. Dit maakt de CaluPrevent BLS combimaskers een van de lichtste masker die er is op de markt met adembescherming. De combi maskers hebben een Bajonet verbinding die een snelle en veilige verbinding maakt tussen het filter en het masker. De verbinding laat de drager weten of het filter correct is geplaats op het gelaatsmasker. Het monteren en demonteren van het masker kan gemakkelijk in 1 minuut worden gedaan, hierdoor kan je het masker snel en gemakkelijk reinigen.

CaluPrevent BLS 4000 next R

De CaluPrevent BLS 4000 collectie bestaat uit 2 verschillende modellen waarbij het verschil zit in het materiaal. De CaluPrevent BLS 4000 next R is gemaakt van thermoplastisch elastomeer .

Let op de CaluPrevent BLS 4000 next S is enkel het gelaatsmasker. Hierbij dienen nog separaat filters besteld te worden.

Onderstaande filters kunnen gebruikt worden in combinatie met dit masker:
*Artikel 8011110 CaluPrevent BLS filter 213 klasse 1 ABE 1
*Artikel 8011111 CaluPrevent BLS filter 214 klasse 1 ABEK 1
*Artikel 8011118 CaluPrevent BLS filter 202 stoffilter P3
*Artikel 8011218 CaluPrevent BLS platte filter 201-3 P3 R

Positieve punten

+ Beschermt tegen zowel deeltjes, dampen en gassen
+ Licht harnas
+ Gemakkelijk te combineren met andere pbm’s.

Technische gegevens

Materiaal gezicht onderdeel: thermoplastisch elastomeer
Materiaal kleppen en filterhouder: polyamide
Materiaal uitademingsklep: siliconen
Materiaal harnas houder: polyamide
Materiaal harnas: polyester en rubber
Materiaal hoofddeel: polypropyleen

Bewaaradvies

Houdbaarheid: 10 jaar
Temperatuur: -10 graden / 50 graden
Relatieve vochtigheid: 80% max

CaluPrevent BLS

Dit premium A+ product beschikt over een volledig assortiment adembescherming. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CaluPrevent BLS
Materiaal Thermoplastisch elastomeer

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren