CaluCare ECO Comfort mini jumborol toiletpapier 2-lgs cellulose 12x170mtr

Art: 145100
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Pluspunten

  • Hoog absorptie vermogen
  • Hoge capaciteit, ideaal voor drukbezochte sanitaire ruimten
  • FSC-keurmerk
  • Voelt zacht aan

Symbolen

Ecolabel Ecolabel FSC FSC

Bijbehorende producten

Omschrijving

CaluCare Eco Comfort mini jumborollen toiletpapier vervaardigd uit hoogwaardig 100% cellulose. De jumborollen zijn dubbellaags en van stevige kwaliteit. Eco Comfort toiletpapier heeft een hoog absorptievermogenen en voelt zacht aan. Elk pak bevat 12 mini jumborollen, met elk een lengte van 170 meter. Deze mini jumborollen zijn perfect geschikt voor drukbezochte toiletruimtes. Door de langere rol hoeft deze minder vaak te worden vervangen dan bijvoorbeeld standaard toiletrollen, wat leidt tot tijds- en kostenbesparingen.

CaluCare ECO comfort mini jumborol toiletpapier beschikt over het EU Ecolabel en het FSC keurmerk. Het EU Ecolabel kijkt naar de gehele levenscyclus van een product en de milieubelasting van het product. Producten die over het EU Ecolabel beschikken zijn milieuvriendelijkere producten en hebben een lagere milieubelasting dan producten die niet over het label beschikken. Producten die het FSC keurmerk hebben ontvangen zijn afkomstig uit bossen die op een duurzame manier beheerd worden. Hiermee worden de bossen beschermd, de biodiversiteit bevorderd en ontbossing tegengegaan.

De mini jumborollen hebben een standaardafmeting, waardoor ze in de meeste jumborollen dispensers passen. Twijfelt u hierover? Neem contact op met onze product specialisten.

Pluspunten

+ Hoog absorptievermogen
+ Zeer zacht
+ 100% cellulose

Technische gegevens

Inhoud: 1 pak met 12 mini jumborollen van 170mtr lang
Afmeting pak (LxBxH): 56x35x18cm
Kleur: wit
Hulsdiameter: 6 cm
Roldiameter: 19 cm
Velbreedte: 9 cm
Aantal vel: 465

CaluCare

Onder het eigen Premium A+ label CaluCare fabriceren wij een zeer breed assortiment schoonmaakmaterialen en papier. En leveren wij bij vele reinigingsproducten bijbehorende veiligheidsbladen en een gedetailleerd werkplan. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing? Bel één van onze product specialisten: 053 - 434 43 43.  

Technische gegevens

Merk CaluCare
Materiaal Cellulose
Eigenschap Duurzaam papier
Aantal lagen 2-laags

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren