Schilders

Favorieten van onze klanten

Voordelen voor schilders

  • Automatisch verzenden van MSDS bladen en andere benodigde informatie

    U vindt op onze website per artikel de benodigde informatie zoals MSDS bladen en Food Conformiteitsverklaringen. Bij bestelling van deze producten krijgt u de informatie per e-mail toegestuurd en bij updates krijgt u automatisch een nieuwe versie.

  • Voorraad en snelle leveringen

    Op onze hoofdvestiging in Enschede hebben wij 12.000 palletplaatsen magazijnruimte. Dat betekent veel voorraad en snelle leveringen, vaak al binnen 24 uur. Ons warehouse is compleet geautomatiseerd. Wilt u alleen leveringen op maandag ontvangen? Of moeten wij de voorraad beheren? Dat kan allemaal.

  • Bestelgemak met Mijn Carel Lurvink

    Bestellingen worden vooral geplaatst via ons online bestelsysteem Mijn Carel Lurvink. Hier kunt u uw persoonlijke bestelomgeving vergaand aanpassen en vastleggen welke artikelen besteld mogen worden. Zo weet u zeker dat alleen die producten worden gebruikt die goedgekeurd zijn voor gebruik in de voedingsindustrie.

Neem contact met ons op

Bel naar 053 - 434 43 43

Meld u aan voor onze industrie nieuwsbrief

Schildersartikelen

Bent u schilder of heeft u een schildersbedrijf? En zoekt u naar betaalbare schildersartikelen van uitstekende kwaliteit? Bekijk dan eens het complete assortiment schildersbenodigdheden van Carel Lurvink. U ziet dan direct dat schildersproducten van topkwaliteit eigenlijk helemaal niet duur hoeven te zijn. Wij zijn al sinds jaar en dag uw betrouwbare partner als het aankomt op artikelen die schilders goed kunnen gebruiken.

Kwalitatief perfect en uiterst betaalbaar

We hebben in principe alles wat u nodig heeft voor uw schilderklussen. Of het nu gaat om tape, plakband, afdekmaterialen, kwasten, verfrollers, ladders, trappen en steigers: u vindt het allemaal terug in ons online assortiment. De meeste van deze schildersartikelen zijn van ons toonaangevende A+-merk CaluPaint. Dit merk bestaat uit schildersbenodigdheden van extreem goede kwaliteit, zonder dat dit een aanslag vormt op uw portemonnee. We voorzien u ook graag van advies over wat voor de door u uit te voeren werkzaamheden de beste producten zijn. U gaat het direct merken als u met ons in zee gaat: de medewerkers van Carel Lurvink denken met u mee zodat u profiteert van oplossingen op maat.

Bekijk ons ruime aanbod schildersartikelen

Alle producten die wij aanbieden op het gebied van schilderen zijn ontworpen met als doel om het schilderen zelf een stuk eenvoudiger te maken. Wilt u weten welke producten er allemaal in onze webshop verkrijgbaar zijn? Bekijk dan eens al onze schildersartikelen, onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo hebben we bijvoorbeeld:

Dus om een lang verhaal kort te maken: we leveren eigenlijk alle benodigdheden voor schilders, behalve de verf!

Wilt u meer informatie over al onze producten die geschikt zijn om door schilders te gebruiken? Onze specialisten helpen u graag op weg. Bel met 053 - 434 43 43 of stuur een e-mail naar info@carellurvink.nl. Samen kijken we dan wat voor uw situatie de beste oplossing is.

Lees onze laatste blog artikelen

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur