CaluPaint radiatorkwast 1" houten steel

Art: 2025
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Komt makkelijk op moeilijk te bereiken plekken
  • Uitstekende verdeling van de verf

Symbolen

Doos papier Doos papier Folie LDPE Plastic Folie LDPE Plastic

Omschrijving

CaluPaint radiatorkwast 2000 serie met houten steel is de ideale keuze voor het schilderen van radiatoren en andere moeilijk bereikbare plekken. Deze professionele radiatorkwast is ontworpen met speciale haren die zorgen voor een gelijkmatige verdeling van verf, zelfs op de meest lastige plekken. De CaluPaint radiatorkwast 2000 serie heeft een houten steel die zorgt voor een comfortabele en stevige grip tijdens het schilderen. De houten steel is duurzaam en licht van gewicht, waardoor de radiatorkwast gemakkelijk te hanteren is. Alle varianten hebben wit chinees varkenshaar en zorgen voor een uitstekende verfverdeling. Hierom is er voor elke schilderklus wel een passende radiatorkwast en voor elke lastige plek een oplossing. Ideaal voor radiatoren, verwarmingsbuizen, kieren en andere moeilijk bereikbare plekken.

Toepassing

De CaluPaint radiatorkwast is speciaal ontworpen voor het schilderen van radiatoren en andere moeilijk bereikbare plekken. Door de smalle en gebogen vorm van de radiatorkwast kunnen moeilijk bereikbare plekken zoals tussen de radiatoren, leidingen en hoeken gemakkelijk worden bereikt.

Radiatorkwast

Een radiatorkwast is een speciale kwast die is ontworpen om radiatoren en andere moeilijk bereikbare plekken te schilderen. De kwast heeft een gebogen vorm en is meestal smaller dan een standaard kwast, waardoor het eenvoudiger wordt om tussen de radiatoren en leidingen te schilderen. Radiatorkwasten hebben vaak ook een langere steel, zodat u gemakkelijker bij de moeilijk bereikbare plekken kunt komen zonder dat u uw handen of armen hoeft te verplaatsen. Sommige radiatorkwasten hebben ook een hoek van 90 graden, waardoor u zelfs in de kleinste hoeken kunt schilderen.

CaluPaint kwasten

Of het nu gaat om een wegwerpkwast voor eenmalig gebruik of een kwaliteitskwast, CaluPaint biedt voor iedere situatie een passende kwast. Van ronde en platte kwasten tot radiatorkwasten, bokkepoten en blokwitters. Onze kwasten zijn van zuiver Chinees varkenshaar voorzien, de ultieme grondstof voor de verfkwast. Een varkenshaar is aan de wortelzijde dikker dan aan de uiteinden, hierdoor kunnen de haren de verf goed vasthouden en weer geleidelijk afgeven.

Uitgebreid assortiment

Naast CaluPaint kwasten, bieden wij ook CaluPaint rollers en CaluPaint (telescoop)stelen.
Wilt u meer weten over CaluPaint? Of een try-out box aanvragen? Bekijk dan hier de merkpagina.

Technische gegevens

Merk CaluPaint
Materiaal Chinees varkenshaar
Geschikt voor Alle ondergronden