Carel Lurvink
Terug naar overzicht

Taski Sani 100 conc W1a

:100957
11,62 ( p. st.) excl. btw
Omschrijving

Productomschrijving

Taski Sani 100 conc W1a is een sanitairreiniger voor de dagelijkse hygiëne van toilet, bad en doucheruimten. Taski Sani 100 conc voorkomt kalkaanslag. Taski Sani 100 conc is met extra parfum en kleurstof voor makkelijk doseren. Hooggeconcentreerde dagelijkse sanitairreiniger voor waterbestendige oppervlakken, voorkomt opbouw van kalkaanslag en kalkzeep. Door het neutrale karakter van de formule (in oplossing)kan het product ook gebruikt worden op gevoelige materialen (marmer etc) Het product heeft geen gevarensymbolen nodig waardoor opslag en vervoer eenvoudiger zijn. De kleurstof en parfum zijn versterkt waardoor de juiste dosering sneller herkenbaar wordt Het parfum bevat tevens de nieuwe .O.N.T. neutralisering technologie voor het effectief neutraliseren van nare luchtjes en laat langdurig een frisse geur na.

Eigenschappen

- Gevarensymbolen zijn niet nodig
- pH-neutraal(in oplossing)
- Bevat .O.N.T. geurneutraliserende technologie
- Bevat kalkbinders
- Effectieve reiniger
- Maakt deel uit van het unieke EXACT dosering en verpakking concept

Voordelen

- Veilig in gebruik en geen opslag of transport beperkingen
- Toepasbaar op de meeste materialen
- Neutraliseert nare luchtjes waardoor het parfum een langdurige prettige geur achter laat
- Regelmatig gebruik voorkomt opbouw van kalk
- Verwijdert effectief vervuiling in sanitair zoals huidvetten, cosmetica en zeepresten
- Navulbare doseerflacon voor accurate dosering en kosten beheersing

Dosering:

Minimale dosering: 2 doppen op 10L oplossing (0.2% / 1:500). Verhoog dosering bij sterke vervuiling. Gebruik 0.4% maximaal voor het reinigen van kalkhoudende materialen(marmer etc). Sproeireinigen: 1 dop in sproeiflacon met 500ml water (2% / 1:50)

Toepassing

Sproeimethode: Doseer product in een met water gevulde sproeiflacon, sproei oplossing op een klamvochtige doek en reinig het oppervlak. Spoel of vervang doek regelmatig. Gebruik een sponspad om hardnekkig vuil te verwijderen. Emmermethode: Doseer product in een met water gevulde emmer, breng oplossing aan met een doek/spons en reinig het oppervlak. Gebruik een sponspad om hardnekkig vuil te verwijderen. Moppen: Doseer product in een met water gevulde emmer. Breng oplossing aan met een mop en verwijder vuile oplossing.

Belangrijk

Gebruik niet meer dan 0.4% (4 doppen op 10l oplossing) op kalkhoudende oppervlakken (marmer etc) Test materiaal geschiktheid vooraf op een klein niet zichtbaar oppervlak.

Technische gegevens

Kleur: Rood oranje, heldere vloeistof
Relatieve dichtheid [20°C]: 1.03
pH-waarde puur: 10.5 - 11.0 pH-waarde in oplossing: 8.0 +/- 0.5 at 0.2% verdund
Boven genoemde gegevens gelden voor normale productie en mogen niet gezien worden als specificaties. Veilige hantering en opslag Veilig gebruik: Was en droog handen na gebruik. Bij langdurig gebruik kan huidbescherming noodzakelijk zijn. Volledige informatie over gebruik en verwijdering van dit product is verkrijgbaar in een aparte Materiaal veiligheidsblad. Alleen voor professionele gebruikers/ specialisten.

Opslaginformatie

Opslaan in originele verpakking
weg van extreme temperaturen. Milieu- informatie De grondstoffen gebruikt in dit product zijn biologisch afbreekbaar volgens de EC reglementen 73/404/EEC and 73/405/EEC en bijlage.

Suma

Dit A merk product beschikt over een volledig assortiment reinigingsmiddelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Symbolen

Doos papier

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Productblad NLD
Vragen over dit product?

Neem contact op met onze product specialist Jurgen Wassenaar

Jurgen Wassenaar

Bijbehorende Artikelen

( p. st.)
excl. btw
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur