CaluClean V10 reinigingsdoekjes 150st
Art: 18410
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Productblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Pluspunten

  • Siliconenvrij
  • Verwijderd effectief breed spectrum aan vlekken
  • Dit product kan gebruikt worden zonder water

Symbolen

Doos papier Doos papier

Omschrijving

Het V10 reinigingsdoekje is een uniek sterk reinigingsproduct voor het snel en effciënt verwijderen van vuil van handen en gereedschap. zonder water of zeep. Het is vrij van siliconen en bevat lanoline voor een extra huidbescherming. De CaluClean V10 reinigingsdoek kan gebruikt worden zonder water. De doekjes verwijderen o.a. vele drukinkten, lakken, kitten, lijmen, diverse kunststoffen, niet uitgeharde 2 componenten lakken, olie en vetten.

Gebruiksaanwijzing
Handen niet nat maken voor gebruik. De handen grondig schoonwrijven met reinigingsdoekjes en daarna de handen laten drogen.

Veiligheidsvoorschriften
Buiten het bereik van kinderen houden. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Contact met de ogen vermijden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Het product- en veiligheidsinformatieblad is beschikbaar bij de Downloads.

Technische gegevens

Merk CaluClean
Kleur Wit
Eigenschap Ongeparfumeerd

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren