CALU TTS Infinity Pro telescoopsteel 106 t/m 184cm

Art: 270755
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Symbolen

Ecovadis silver 2021 Ecovadis silver 2021 Ecolabel Ecolabel

Omschrijving

CALU TTS aluminium telescoopsteel met gat, en dubbele ergonomische antisliphandgrepen. Ideaal voor een professionele reiniging met de hoogste ergonomie.

Infinity systeem

Infinity is het unieke ergonomische systeem, bestaande uit een telescopische handgreep met draaigreep en een frame met gewricht, ontworpen om de "∞" beweging en de professionele vloerreinigingswerkzaamheden te vergemakkelijken. Het continu aannemen van ongeschikte houdingen en het uitvoeren van herhaalde bewegingen die inspanning vereisen, kunnen leiden tot het ontstaan ​​van musculoskeletale aandoeningen: de directe gevolgen zijn een verslechtering van de gezondheid van de operator die gedwongen wordt zich ziek te melden en een daaropvolgende toename van de kosten die door bedrijven worden gedragen. Met het Infinity-systeem wordt het risico op het ontwikkelen van deze aandoeningen aanzienlijk verminderd, omdat het ontwerp rekening houdt met de ergonomie van de gebruiker en de bewegingsvrijheid vergroot. Dit zorgt voor meer comfort tijdens het gebruik van de schoonmaakapparatuur en vermindert het risico op letsel en gezondheidsproblemen. Het gebruik van Infinity helpt bij het verminderen van de kosten van verzuim door ziekte en maakt het werk veiliger en efficiënter.

Positieve punten

+ Dankzij de diameter van de grepen vermindert het de belasting van de gebruiker en voorkomt het pijn aan de handen
+ Zorgt voor het behoud van een juiste houding tijdens reinigingswerkzaamheden
+ Vermindert polsbewegingen met 75% in vergelijking met traditionele systemen, waardoor het ontstaan ​​van arbeidsongevallen wordt voorkomen
+ De handgreep is ontworpen om 360 ° te draaien, wat maximale ergonomie voor de operator garandeert
+ De bovenste draaigreep vergrendelt met een klik, zodat u het gereedschap veilig op de muur kunt laten rusten
+ De rubberen inzetstukken zorgen voor een effectieve, stabiele en comfortabele grip
+ Lichtgewicht en in hoogte verstelbaar, voorkomt vermoeidheid en verkeerde houding

Technische gegevens

Kleur: groen/grijs 
Materiaal: aluminium, polypropyleen, rubber
Afmetingen: uitschuifbaar van 106 tot 184cm, ø buiten 26 mm, ø binnen 23 mm

CALU TTS

Dit premium A+ product beschikt over een volledig assortiment hulpmaterialen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar info@carellurvink.nl of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CALU TTS
Materiaal Rubber
Eigenschap Disposable Cleaning

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren