Carel Lurvink

Handzepen en huidcremes

Handzepen en huidcremes voor professioneel gebruik

Voor alle soorten zeep bent u bij Carel Lurvink aan het juiste adres. Of u nu een simpel stukje toiletzeep zoekt of een grootverpakking vloeibare of foam zeep – u vindt wat u zoekt in onze webshop. Alleen al in het assortiment handzeep vindt u tientallen varianten en merken in verschillende geuren en verpakkingsgroottes. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor desinfectiezepen en antibacteriële varianten, maar ook voor reinigende doekjes en verzorgende crèmes, beschermende crèmes en reinigende crèmes.

De geschiedenis van zeep

Zeep is een reinigingsmiddel dat in combinatie met water vetoplossend werkt. Wist u dat het eerste bewijs van zeepgebruik al bijna vijfduizend jaar oud is? Een gevonden cilinder gemaakt van klei bevatte zeepachtig materiaal en op een Babylonisch kleitablet wordt een samenstelling beschreven die een zeepachtige substantie oplevert als deze lang genoeg wordt gekookt. Tegenwoordig wordt normale toiletzeep meestal gemaakt van rundvet, olijfolie, palmpitolie of kokosolie. Voor exclusievere zeepsoorten worden soms exotische oliën en vetten gebruikt in combinatie met plantaardige of synthetische geurstoffen en kleurstoffen.

Zeep voor alle toepassingen

U heeft bij ons keuze uit verpakkingen van 30 ml tot 5 liter in allerlei frisse geuren en van merken als Dove, Soft Care en Kimberly Clark. Gaat het u om de reiniging en minder om de geur, dan heeft u ook keuze uit ongeparfumeerde producten. Wilt u rekening houden met het milieu? Dan kunt u daarnaast zeep selecteren op basis van een MVO-keur. Zo is er plant based zeep en heeft u bijvoorbeeld keuze uit biologisch afbreekbare of CO2-neutrale varianten. Bovendien vindt u in onze webshop producten voor speciale toepassingen, zoals extra ontvettend garagezeep - al dan niet met korrel en parfum. De keuze is dus aan u! Komt u er niet uit of heeft u specifieke vragen over ons zeepassortiment? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. U bereikt onze adviseurs op telefoonnummer 053 - 434 43 43 en via e-mail op info@carellurvink.nl.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur