Filter

Merk

Kleur

Maat


MateriaalCategorie

Vikan draadborstels

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Vikan draadborstels

De draadborstels van Vikan zijn ideaal voor het inwendig reinigen van alle soorten pijpen, leidingen en buizen. Ze worden bovendien gebruikt voor het reinigen van lastig bereikbare plekken, maar ook voor het inwendig reinigen van bijvoorbeeld flessen en trechters. Daarnaast zijn staalborstels erg geschikt voor het reinigen van metalen zonder krassen achter te laten op het materiaal. De draadborstels van Vikan zijn ontwikkelt voor gebruik in de voedingsindustrie en worden gemaakt van polyester, polypropyleen en RVS. Dit zijn materialen waar bacteriën en andere ongewenste micro-organismen zich niet aan kunnen hechten. Zo wordt kruisbesmetting voorkomen en blijft de hygiëne hoog.

Reinig uw leidingen effectief met een Vikan draadborstel

Met Vikan draadborstels kunt u allerlei leidingen van binnen effectief en hygiënisch schoonmaken. De draadborstels van Vikan zijn verkrijgbaar als vastzittende borstel met handvat en als losse borstelkop die bevestigd kan worden aan een bijbehorende flexibele kabel. De vaste Vikan draadborstels met handvat zijn verkrijgbaar in verschillende diameters, geschikt voor zowel smalle als brede leidingen. Een losse borstelkop met flexibele verlengkabel kunt u langer maken dan een vaste borstel. Daarnaast kunt u dankzij de flexibele kabel makkelijk bochten maken en schoonmaken. Vikan draadborstels hebben polyester of polypropyleen vezels, zodat bacteriën zich niet hechten aan de borstel.

Vikan draadborstels met kleurcodering

Alle Vikan artikelen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Het gebruik van verschillende kleuren maakt het makkelijk om te onderscheiden bij welke afdeling of kleurzone een artikel hoort. Dit voorkomt het rondslingeren van artikelen, waardoor de hygiëne gewaarborgd blijft en kruisbesmetting geen kans krijgt. Daarnaast draagt het werken met artikelen in verschillende Vikan kleuren bij aan het verplichte HACCP-plan voor voedselverwerkers. Net als de andere producten, zijn ook de draadborstels verkrijgbaar in meerdere kleuren, waardoor u de artikelen makkelijk aan uw kleurcoderingsysteem toevoegt. U vindt alle artikelen van Vikan in ons assortiment Vikan Hygiëne Systemen.
Wilt u meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur