Kiyoh Logo 8,9
Carel Lurvink

Filter

Merk

Materiaal
Draadborstels

Draadborstel

Bent u op zoek naar een nieuwe draadborstel? Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment met diverse draadborstels. Een draadborstel heeft diverse toepassingen; bijvoorbeeld om iets schoon te maken of een oppervlak glad te maken. Vooral voor het verwijderen van verf of roest is een draadborstel ideaal. De harde haren schrobben het hardnekkige vuil er zo af.

Buisvormige draadborstels zijn ook ideaal voor het schoonmaken van rietjes, buisjes, espresso apparaten en flessen. Vuil hoopt zich erg gemakkelijk op in buisjes zoals rietjes buisjes van een keukenapparaat. Door de buisvormige vorm bereikt u alle hoekjes en kunt u dus de binnenkant grondig schoonmaken. De dikte, vorm en flexibiliteit verschilt per draadborstel. Het is maar net wat u fijner vindt en wat handiger is voor uw klus. Langere, dunnere en flexibelere draadborstels zijn bijvoorbeeld meer geschikt voor langere dunnere slangetjes en buisjes. Als u meer druk moet uitoefenen is een het verstandiger een stevigere draadborstel te kiezen. Ook de vorm van de borstel bepaald voor welke klusjes de draadborstel geschikt is. 
 
Kortom, bij het kiezen van een draadborstel moet u rekening houden met de klus waarvoor u de draadborstel wilt gebruiken. U kunt namelijk kiezen uit diverse draadborstels die gemaakt zijn van verschillende materialen. Daarnaast verschilt de vorm en dikte van de borstelharen. Ook de flexibiliteit van de borstel zelf verschilt per draadborstel. 

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,9

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur