Filter

Merk

Materiaal
Draadborstels

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Draadborstel

Bent u op zoek naar een nieuwe draadborstel? Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment met diverse draadborstels. Een draadborstel heeft diverse toepassingen; bijvoorbeeld om iets schoon te maken of een oppervlak glad te maken. Vooral voor het verwijderen van verf of roest is een draadborstel ideaal. De harde haren schrobben het hardnekkige vuil er zo af.

Buisvormige draadborstels zijn ook ideaal voor het schoonmaken van rietjes, buisjes, espresso apparaten en flessen. Vuil hoopt zich erg gemakkelijk op in buisjes zoals rietjes buisjes van een keukenapparaat. Door de buisvormige vorm bereikt u alle hoekjes en kunt u dus de binnenkant grondig schoonmaken. De dikte, vorm en flexibiliteit verschilt per draadborstel. Het is maar net wat u fijner vindt en wat handiger is voor uw klus. Langere, dunnere en flexibelere draadborstels zijn bijvoorbeeld meer geschikt voor langere dunnere slangetjes en buisjes. Als u meer druk moet uitoefenen is een het verstandiger een stevigere draadborstel te kiezen. Ook de vorm van de borstel bepaald voor welke klusjes de draadborstel geschikt is. 
 
Kortom, bij het kiezen van een draadborstel moet u rekening houden met de klus waarvoor u de draadborstel wilt gebruiken. U kunt namelijk kiezen uit diverse draadborstels die gemaakt zijn van verschillende materialen. Daarnaast verschilt de vorm en dikte van de borstelharen. Ook de flexibiliteit van de borstel zelf verschilt per draadborstel. 

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur