Filter

Merk


KleurMateriaalCategorie

Schrobbezems en luiwagens

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Schrobborstels, schrobbezems & Luiwagens

Schrobborstels, schrobbezems en luiwagens worden voornamelijk gebruikt om vloeren met een harde bovenlaag grondig te boenen. Daarom worden ze ook weleens vloerschrobbers genoemd. In ons assortiment vindt u een grote diversiteit aan schrobbezems, schrobborstels en luiwagens. Zoekt u een onkruidbezem, werkbezem, straatbezem, kamerveger, wasborstel, vloerinwasspons, terrasbezem of gewoon een luiwagen? Dan bent u bij Carel Lurvink op de goede plek. Wij hebben schrobborstels, schrobbezems en luiwagens van Linea en Unger die zijn gemaakt uit hout, kunststof of polyamide. U vindt garandeert een geschikte vloerschrobber

Kunststof

Een schrobbezem uit kunststof houdt minder vuil vast en is makkelijk te reinigen. Hierdoor zijn kunststof schrobbezems of luiwagens erg hygiënisch en geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie.

Hout

Houten schrobbezems en luiwagens worden voornamelijk gebruikt voor dagelijkse schrobwerkzaamheden zoals het schrobben van de stoep of het verwijderen van groene aanslag van uw terras of tuinmeubelen. Om de aanslag nog makkelijker te verwijderen raden wij aan groene aanslagreiniger te gebruiken in combinatie met een kwalitatief goede schrobbezem of luiwagen.

U kunt kiezen uit een schrobborstel, schrobbezem of luiwagen van diverse afmetingen en met langere, kortere, hardere of juist zachtere haren. Een borstel met zachtere haren heeft ook haren die naar de zijkant gericht zijn waardoor deze schuurborstels beter geschikt zijn om ook langs de randjes te kunnen boenen. Kies de juiste vloerschrobber die bij de klus past.

In ons assortiment vindt u ook alle bijbehorende schoonmaakartikelen zoals bijvoorbeeld reinigingsmiddelen, stelen, een dweil, een mop of een vloertrekker. wij zijn specialist op het gebied van schoonmaakartikelen en zorgen dat bestellingen snel worden geleverd.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur