Filters

Schoonmaakmaterialen

565 producten

Hulp- en onderhoudsmaterialen voor professionele schoonmaak

Carel Lurvink heeft jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaakartikelen. In ons assortiment vindt u de volgende schoonmaakartikelen: microvezelproducten, reinigingsdoeken, moppen, zwabbers, emmers, sponzen en dweilen.

Dweilen & moppen

Een makkelijke en efficiënte manier om een vloer schoon te maken is met een dweil, mop of zwabber. Er bestaan verschillende varianten,  onder andere: microvezeldweilen, dweilmoppen, mopstelen, mopemmers, microvezel vlakmoppen, katoenen vlakmoppen, dweilmoppen viscose dweilen, katoenen dweilen, vloerwissers en mophouders, microrollen, schoonmaakmoppen en een Spaanse mop.
 
Voor een optimaal resultaat maakt u de dweilmop of zwabber vochtig voordat u begint met dweilen. Dit doet u het beste door geschikte vloerreiniger in een dweilemmer te doen en vervolgens doet u uw dweil mop of zwabber in de dweilemmer. Om het geknoei met water te voorkomen is het ook van belang in een goede wringemmer te investeren. Hiermee kunt u het overtollige water van uw dweil mop of zwabber gemakkelijk verwijderen. Schoonmaken met een dweilmop is redelijk eenvoudig maar vergt wel enige inspanning. Het kan erg slecht zijn voor uw rug als u regelmatig grote oppervlaktes moet schoonmaken met een mop. raden wij aan schrobzuigmachine in plaats van een mop schoonmaak te overwegen.

Vloeren reinigen met dweilen, moppen en zwabbers

Een mop, dweil of zwabber wordt vaak nat gebruikt in combinatie met een goede vloerreiniger. In ons assortiment bieden wij vloerreinigers voor verschillende ondergronden. Of u nou anti schuim vloerreiniger, schuimreiniger, geurreiniger, hechtigingsreiniger, houten vloeren reiniger, kunststof vloeren reiniger, neutrale vloerreiniger, ontkalker, ontvetter, sportvloeren reiniger, stenen vloeren reiniger, strippers, tapijt reiniger, polymeer vloerreiniger of een vloerreiniger voor de voedsingsindustrie zoekt; bij Carel Lurvink bent u op de goede plek.

Hygiëne essentieel bij schoonmaak

Zwabbers, dweilen en moppen kunnen echte kweekbronnen voor bacteriën worden als ze na gebruik niet goed worden schoongemaakt. Dit geldt vooral voor Spaanse moppen. Vergeet daarom nooit uw zwabber goed schoon te maken en goed te laten drogen.
Carel Lurvink biedt ook professionele vloerwissers. Een vloerwisser hoeft u niet nat te gebruiken maar kunt u ook zonder water gebruiken om bijvoorbeeld stof te verwijderen. Onze professionele vloerwissers zijn van hoge kwaliteit. In ons assortiment bieden wij professionele vloerwissers van Johnmaster, Taski, Vileda en CaluClean.

Meer informatie? Neem contact op met één van onze specialisten via de e-mail naar info@carellurvink.nl of bel naar 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren