Product niet gevonden? 053 434 43 43Numatic International
Numatic International produceert een uitgebreid programma huishoudelijke, professionele en industriële schoonmaak- en onderhoudsmachines, waaronder stofzuigers en waterzuigers. 
De ondertussen wereldberoemde stofzuiger is de rode, blauwe, groene of gele vrolijke stofzuiger met oogjes de Numatic “Henry”.

 

 Henry het vertrouwde gezicht van Numatic

Henry is niet meer weg te denken uit het huishouden. Reeds 30 jaar is de Numatic Henry een vertrouwd gezicht voor iedere veeleisende gebruiker. De familie van Numatic Henry is in de loop der jaren flink uitgebreid en geëvolueerd. Opties als parkeerstand, AutoSave technologie, lang snoer en de afneembare ogen worden op veel modellen standaard toegepast. De komst van de Numatic Hetty en Numatic Harry is het begin van een nieuw tijdperk geweest. De roze variant van Henry en de uitvoering voor bezitters van honden en katten zijn uiterst succesvol gebleken en daardoor hebben nog meer mensen kennis gemaakt met deze unieke stofzuigers. Wilt u meer informatie over de Numatic Henry stofzuiger? Neem dan contact met ons op of klik hier. Telefoon 053 434 43 43 


 

Numatic TTB 1840-2 schrobzuigmachine
De Numatic Twintec 1840 schrob-zuigmachine is ontwikkeld om de afmeting substantieel te verkleinen en tegelijkertijd de prestaties en gebruiksvriendelijkheid te vergroten. Door gebruik te maken van een 24 Volt batterij heeft u de volledige vrijheid om (snoerloos) met de Numatic machine te werken daar waar grotere machines simpelweg niet komen. Deze uitvoering wordt standaard geleverd met 2 'Battery cases'.


De Numatic TTB1840 is in te zetten op vele harde vloeren en zal in de meeste gevallen een besparing op arbeidstijd opleveren in vergelijking met traditionele mop werkzaamheden. Daarnaast zijn de professionele resultaten door inzet van deze Numatic schrobzuigmachine natuurlijk niet te vergelijken met handmatig werken. Door het vuile water achter de borstel direct weg te zuigen is een schoon resultaat gegarandeerd. Mede door het lage geluidsniveau en kleine afmetingen is deze Numatic machine in te zetten in bijna alle bedrijfsmatige ruimtes, zoals ziekenhuizen, klinieken, restaurants, cafés, kantoren, banken en hotels. Waar vraag is naar een eenvoudige, gebruiksvriendelijke en doelmatige machine, zal de TTB1840 alle verwachtingen meer dan waar maken. Wilt u meer weten over deze Numatic schrobzuigmachine? Neem dan contact met ons op of klik hier. Telefoon 053 434 43 43

 

Klik hier voor het assortiment stofzuigers, waterzuigers, schrobmachines en schrobzuigmachines.

 


CARELLURVINK.NL HEEFT MEER DAN 80 MERKEN IN HET ASSORTIMENT.

    

     


Contact Informatie

Marssteden 40
7547 TC Enschede
053 - 4344343

Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum
035 - 6561402

J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten
0597 - 422600

Openingstijden (ma. t/m vr.) :
8:15 tot 17:15 uur
ROUTE »»

Wil je ons volgen?