Numatic International machines en onderdelen

Carel Lurvink is leverancier van veel A-merken, waaronder Numatic International. Numatic produceert een groot aantal huishoudelijke, professionele en industriële schoonmaak- en onderhoudsmachines, waaronder veel stofzuigers. De ondertussen wereldberoemde stofzuiger is de rode, blauwe, groene of gele vrolijke stofzuiger met oogjes; de Numatic 'Henry': Henry is niet meer weg te denken uit het huishouden. Al 30 jaar is de Numatic Henry een vertrouwd gezicht voor iedere veeleisende gebruiker. De familie van Numatic Henry is in de loop der jaren flink uitgebreid en geëvolueerd.

Binnen de schoonmaakbranche wordt de MVO-lat steeds hoger gelegd. Begrippen als circulair en inclusief ondernemen, biodiversiteit en social return zijn trending topics. Ongeacht of er een naam voor is of dat iets een trend is, het gaat erom dat organisaties zich bewust zijn van hoe zij handelen en dat zij verantwoordelijk zijn voor hun invloed op de wereld. Ook bij Numatic kennen ze deze verantwoordelijkheid en delen ze deze graag met u.

Numatic vindt een goede relatie met klanten en leveranciers erg belangrijk. Dit vinden wij bij Carel Lurvink ook.

Waarom Numatic International machines en onderdelen?


  • Kwaliteitsproducten voor een aantrekkelijke prijs.
  • Praktische en comfortabele uitvoering van de werkzaamheden.
  • Krachtig en duurzaam.

Assortiment Numatic International

Ons assortiment van Numatic International producten is erg breed. We bieden meer dan 160 Numatic artikelen aan, waaronder stofzuigers, rugstofzuigers, waterzuigers, schrobzuigmachines, tapijtmachines en werkwagens. Bij al deze machines horen onderdelen, voor deze vele verschillende onderdelen kunt u ook bij ons terecht. Bekijk het assortiment eens.

Carel Lurvink en Numatic International machines en onderdelen

Bij Carel Lurvink bedienen we al 125 jaar kleine tot zeer grote organisaties. We bieden een zeer ruim assortiment machines en onderdelen aan, waaronder stofzuigers, rugstofzuigers, waterzuigers, schrobzuigmachines, tapijtmachines, werkwagens en onderdelen voor deze machines. We hebben een grote voorraad waardoor we bestellingen snel kunnen leveren.

Van klanten ontvangen wij de volgende feedback op de Numatic International machines en onderdelen:

  • Uitgebreide keuze.
  • Snelle levering en goede service.
  • Weten wat er speelt binnen ons vakgebied en delen deze kennis graag.

Bestel uw machines en onderdelen direct online:


Filter

Merk
Kleur

Maat
Materiaal
Eigenschap

InhoudGebruiksfreqentie


OP=OP

Breedte

162

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Vandaag besteld, morgen in huis