Numatic

Carel Lurvink is leverancier van veel A-merken, waaronder Numatic International. Numatic produceert een groot aantal huishoudelijke, professionele en industriële schoonmaak- en onderhoudsmachines. De stofzuigers van het merk zijn ondertussen wereldberoemd. Rode, blauwe, groene of gele vrolijke stofzuigers met oogjes; beter bekend als de 'Henry'. Deze zijn niet meer weg te denken uit het huishouden. Daardoor is de Henry al 30 jaar een vertrouwd gezicht voor iedere veeleisende gebruiker. De familie van Henry is in de loop der jaren flink uitgebreid.

Binnen de schoonmaakbranche wordt maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds belangrijker. Begrippen als circulair en inclusief ondernemen, biodiversiteit en social return zijn trending topics. Organisaties moeten zich bewust zijn van hoe zij handelen. De bedrijven zijn verantwoordelijk voor hun handelen en de invloed daarvan op de wereld. Ook bij Numatic kennen ze deze verantwoordelijkheid en delen ze deze graag met u.
Ze vinden een goede relatie met klanten en leveranciers erg belangrijk. Dit vinden wij bij Carel Lurvink ook.

Waarom Numatic International machines en onderdelen?

• Kwaliteitsproducten voor een aantrekkelijke prijs.
• Praktische en comfortabele uitvoering van de werkzaamheden.
• Krachtig en duurzaam.

Assortiment Numatic International

Ons assortiment van Numatic International producten is erg breed. We bieden meer dan 160 artikelen aan, waaronder stofzuigers, rugstofzuigers, waterzuigers, schrobzuigmachines, tapijtmachines en werkwagens. Bij al deze machines horen onderdelen, voor deze vele verschillende onderdelen kunt u ook bij ons terecht. Bekijk het assortiment eens.

Carel Lurvink en Numatic International machines en onderdelen

Bij Carel Lurvink bedienen we al 130 jaar kleine tot zeer grote organisaties. We bieden een zeer ruim assortiment machines en onderdelen aan, waaronder stofzuigers, rugstofzuigers, waterzuigers, schrobzuigmachines, tapijtmachines, werkwagens en onderdelen voor deze machines. We hebben een grote voorraad waardoor we bestellingen snel kunnen leveren.

Van klanten ontvangen wij de volgende feedback op de machines en onderdelen:

• Uitgebreide keuze.
• Snelle levering en goede service.
• Weten wat er speelt binnen ons vakgebied en delen deze kennis graag.