Filter

Merk


ModelMaat


Materiaal

Eigenschap


Breedte


Categorie

Patentpuntkwasten

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Sam acrylkwast rond Art: G1023
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Patentpuntkwasten

Patentpuntkwasten zijn uiterst geschikt voor precisiewerk op kleinere oppervlakten, zoals randen, kozijnen, profielen of elementen. Onze patentpuntkwasten zijn gemaakt van uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen. Zo wordt een belangrijk kwaliteitsaspect van de patentpuntkwast bepaald door de manier waarop de haren in de kwast worden gezet. De CaluPaint patentpuntkwast super 39 is bijvoorbeeld gemaakt van zuiver eerste klas zwart Chinees varkenshaar. De kwast is daarom uitermate geschikt voor synthetische verven.

Om de ronde vorm te maken in de punt van de kwast, worden de haren reeds rond gezet in de bus. Dit zorgt ervoor dat u zeer eenvoudig heel precies kunt schilderen. De bus heeft een verstevigde touwwoeling, welke verwijderd kan worden wanneer de kwast stugger wordt door slijtage. Hierdoor blijft de kwast langer soepel en wordt er optimaal gebruik gemaakt van de varkenshaar bles. De patentpuntkwasten kenmerken zich door een afgeschuinde punt. Wij bieden in deze categorie traditionele topkwasten van zeer hoge kwaliteit, die zowel geschikt zijn voor vakwerk als voor persoonlijk schilderwerk.

Kwaliteit met varkenshaar

Varkenshaar bepaalt in hoge mate de kwaliteit van de kwast. Het is namelijk dikker, elastischer en sterker dan elk ander dierlijk haar. Daarnaast kan het meer dan twee kilogram dragen zonder te breken. De weerstand is dus bijzonder hoog. De mix van vezels zorgt voor een goede verfopname en verfafgifte. Conische haren (dikkere haren aan de wortelzijde) maken het mogelijk dat de patentpuntkwasten de verf goed kunnen vasthouden en het geleidelijk weer afgeven. Het gevolg is een makkelijke verwerking van de verf, doordat de juiste balans en weerstand worden gerealiseerd met de kwast. De patentpuntkwast heeft als groot voordeel dat de bles tijdens gebruik steeds verder inslijt, hierdoor gaat de kwast alsmaar prettiger schilderen. Het is dus duidelijk dat de kwaliteit van de kwast soepele en zachte vezels verschaft, waardoor u – ook als niet-professionele schilder – gemakkelijk zorgt voor een streeploos resultaat.

CaluPaint en Carel Lurvink


CaluPaint is ons eigen premium A+ merk. Of het nu gaat om een wegwerpkwast voor eenmalig gebruik of een kwaliteitskwast, CaluPaint biedt voor iedere situatie een passende kwast. Zoals gesteld wordt er enkel gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen die het schilderen voor u makkelijk maken. Zo is onze patentpuntkwast dus bol opgezet om het schilderen op kleine oppervlakken tot een simpele klus te laten behoren. Kwaliteit en gebruiksgemak achten wij als erg belangrijk. De gelakte beuken houten stelen zorgen daarom ook nog voor een prettige ligging in de hand en voor de juiste balans in de kwast. Maak dus zelfs de meest complexe schilderklussen eenvoudig, comfortabel en succesvol met de patentpuntkwasten van Carel Lurvink. Wilt u meer weten over CaluPaint en onze kwasten? Bekijk dan hier de merkpagina of raadpleeg onze productspecialisten voor afgemeten advies.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur