CaluPaint patentpuntkwast Super Prof nr. 8

Art: 1908A
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Verkrijgbaar in meerdere maten
  • Premium kwaliteit

Symbolen

Doos papier Doos papier Folie LDPE Plastic Folie LDPE Plastic

Bijbehorende producten

Verfblik 500ml inclusief deksel
500 ml
1 liter
CaluGreen V90 epoxycleaner 5ltr
CaluGreen V90 epoxycleaner 5ltr
CaluGreen V90 epoxycleaner 5ltr
CaluGreen V90 epoxycleaner 5ltr

Omschrijving

De CaluPaint patentpuntkwast is een professionele kwast van zeer hoge kwaliteit, een kwast die al jaren wordt gebruikt door zowel de vakman als de thuisschilder. Deze kwast is geproduceerd met 30% getaperde PET haar en is ingemengd. Hierdoor is het zeer geschikt voor de dunnere verven zoals de watergedragen variant. Een belangrijk kwaliteitsaspect van de patentpuntkwast wordt bepaald door de manier waarop de haren in de kwast worden gezet. De CaluPaint patentpuntkwast is gemaakt van een mix van PET en Chinees varkenshaar en is daarom uitermate geschikt voor verf op basis van oplosmiddelen. Om de ronde vorm te maken in de punt van de kwast, worden de haren rond gezet in de bus. De bus is vermessingd en heeft een touwwoeling welke kan worden verwijderd wanneer de kwast stugger wordt door slijtage. Hierdoor blijft de kwast langer soepel en wordt er optimaal gebruik gemaakt van de varkenshaar bles.

De bles bepaalt voor een groot gedeelte de mate van verfopname en –afgifte van de kwast tijdens het schilderen. De patentpuntkwast heeft als groot voordeel dat de bles tijdens gebruik steeds verder inslijt, hier door gaat de kwast steeds prettiger schilderen.
Onze patentpuntkwast is bol op gezet om het schilderen op kleine oppervlakken zoals kozijnen en profielen tot een simpele klus te laten behoren.
De kwast is verkrijgbaar in de maten 8 tot en met 20.

Patentpuntkwast

Een patentpuntkwast is een speciaal type kwast dat wordt gebruikt voor precisiewerk bij het schilderen. Het onderscheidende kenmerk van een patentpuntkwast is de afgeschuinde punt, die zorgt voor een nauwkeurige en gecontroleerde verfapplicatie, vooral op moeilijk bereikbare plaatsen en kleine oppervlakken. De ronde vorm van de kwast zorgt voor een goede verfopname en -afgifte, waardoor een gelijkmatige en vloeiende verflaag kan worden aangebracht. Bij het kiezen van een patentpuntkwast is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de haren en de ergonomie van de kwaststeel, zodat u comfortabel kunt werken en professionele resultaten kunt behalen.

Positieve punten

+ Hoge kwaliteit
+ Geschikt voor verf op basis van oplosmiddelen
+ Ideaal voor op moeilijlk bereikbare plekken

Toepassing

Een patentpuntkwast is bij uitstek geschikt voor precisiewerk en het aanbrengen van verf op kleine oppervlakken en gedetailleerde elementen. De afgeschuinde punt van de kwast maakt het mogelijk om scherpe lijnen en strakke randen te schilderen, waardoor het ideaal is voor het schilderen van randen, kozijnen, profielen, hoeken en andere moeilijk bereikbare gebieden. Het is een veelzijdig gereedschap dat kan worden gebruikt met verschillende soorten verf, zoals acrylverf, latexverf, beitsen en lakken.

CaluPaint kwasten

Of het nu gaat om een wegwerpkwast voor eenmalig gebruik of een kwaliteitskwast, CaluPaint biedt voor iedere situatie een passende kwast. Van ronde en platte kwasten tot radiatorkwasten, bokkepoten en blokwitters. Onze kwasten zijn van zuiver Chinees varkenshaar voorzien, de ultieme grondstof voor de verfkwast. Een varkenshaar is aan de wortelzijde dikker dan aan de uiteinden, hierdoor kunnen de haren de verf goed vasthouden en weer geleidelijk afgeven.

Uitgebreid assortiment

Naast CaluPaint kwasten, bieden wij ook CaluPaint rollers en CaluPaint (telescoop)stelen.
Wilt u meer weten over CaluPaint? Of een try-out box aanvragen? Bekijk dan hier de merkpagina.

Technische gegevens

Merk CaluPaint
Materiaal Chinees varkenshaar
Eigenschap Patentpuntkwast

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren