Filter

Merk

Kleur

Materiaal
Eigenschap

Categorie

Veiligheidshelmen

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Dragen van een veiligheidshelm

In risicovolle werkomgevingen, zoals in de bouw, is het dragen van een veiligheidshelm een belangrijke voorwaarde om de veiligheid van de medewerkers en bezoekers te garanderen. Omdat de werkzaamheden per sector verschillend zijn, verschillen ook de kwaliteit en toepassingsmogelijkheden van helmen. Bij Carel Lurvink vindt u een compleet assortiment - van een eenvoudige stootpet of veiligheidshelm tot hoogwaardige helmen met bril of vizier, ventilatie, een kunststof zweetband of bijvoorbeeld volledige gelaatsafdichting.

Veiligheidshelm passend bij het werk

Bij het kiezen van een veiligheidshelm is het belangrijk eerst de uit te voeren werkzaamheden en de daarbij behorende bewegingen te analyseren. Kan de gebruiker zijn hoofd stoten tegen zaken die zich boven hem bevinden? Dan kan een eenvoudige helm voldoende zijn. Moet de gebruiker echter vaak omhoog kijken, bijvoorbeeld omdat er boven hem werkzaamheden plaatsvinden? Dan is een veiligheidshelm met een korte klep een verstandige keuze, omdat het zicht daarmee vrij blijft. Een kinriem en een verstelbare hoofdband zorgen ervoor dat de helm altijd goed blijft zitten en niet kan bewegen. Werkt de gebruiker in een stoffige omgeving of kunnen er druppels van (chemische) vloeistoffen of materiaaldeeltjes rondvliegen? Dan zijn helmen met een bril, vizier of gelaatsscherm aan te raden. Zo zijn er ook veiligheidshelmen met gehoorkappen en zweetbanden, die soms ook apart verkrijgbaar zijn.

Volledig assortiment veiligheidshelmen

Bij Carel Lurvink heeft u een ruime keuze uit veiligheidshelmen gemaakt van verschillende materialen, zoals polycarbonaat en polyethyleen en uitvoeringen in verschillende kleuren. Handig voor de herkenbaarheid van verschillende afdelingen of delen van een werkplaats. Uiteraard voldoet iedere helm aan de hoogste kwaliteitseisen en richtlijnen. U vindt zelfs brandwerende varianten in ons assortiment. Komt u er niet uit? Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, zodat u zeker weet dat u de beste oplossing voor uw bedrijf en personeelsleden heeft. Voor een persoonlijk advies kunt u ons bellen op 053 - 434 43 43. Of stuur een e-mail naar info@carellurvink.nl.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur