Filter

MerkKleur

Maat
Toepassing

MateriaalEigenschap

MVO keur

Model

VeiligheidsklasseCategorie

WasvoorschriftenRegenkleding

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Regenkleding

Voor professionals die regelmatig werkzaamheden in de buitenlucht uitvoeren, is het van belang dat zij voorzien zijn van kwalitatief hoogwaardige regenkleding. Hierbij is het essentieel dat de regenkleding een goede bescherming biedt tegen diverse weersomstandigheden. Daarnaast moet goede water- en winddichte regenkleding comfortabel zitten en aansluiten op de werkzaamheden die u uitvoert. Als leverancier in werk- en veiligheidskleding benadrukken wij het belang van goede en beschermende regenkleding, die het welzijn en de productiviteit van uw medewerkers vergroot. Wij beschikken hierdoor over een breed assortiment aan beroepsmatige regenkleding. Hierbinnen bieden wij regenkleding aan van diverse bekende merken in werk- en beschermende kleding zoals Portwest, Tricorp en FristadsKansas. Bovendien bent u bij ons aan het goede adres voor zowel water- en winddichte regenkleding als reflecterende regenkleding. Daarnaast biedt de ademende regenkleding uit ons assortiment een hoog draagcomfort.

Eisen aan professionele water- en winddichte regenkleding

Er worden verschillende kwaliteitseisen gesteld aan beroepsmatige regenkleding om professionals bescherming te bieden tegen diverse weersomstandigheden. Hierbij moet waterdichte regenkleding voor beroepsmatig gebruik voldoen aan de EN 343 normering. Deze normering omschrijft de eisen en testmethoden rondom (werk)kleding, die bescherming moet bieden tegen regen, sneeuw, mist en vochtigheid. De norm kijkt zowel naar de waterweerstand als de waterdampweerstand. Immers is niet alleen de waterweerstand bij waterdichte regenkleding van belang, maar ook het ademende vermogen. Wanneer waterdamp (transpiratie) op een onvoldoende wijze wordt afgevoerd, dan kan water- en winddichte regenkleding namelijk oncomfortabel gaan zitten en kan het zelfs hinderend zijn in uw werkzaamheden. Zowel de waterweerstand als de waterdampweerstand van regenkleding kan onderverdeeld worden in 3 klassen, waarbij klasse 1 de laagste en klasse 3 de hoogste weerstand biedt. Hierdoor kan het voorkomen dat een regenjas of –broek een sterke waterdichtheid heeft en tegelijkertijd minder ademend is. Er is geen normering of certificering rondom winddichte regenkleding. Echter is het belang van winddichte regenkleding wel groot, doordat deze regenkleding bescherming biedt tegen herfstachtige en winterse omstandigheden. Naast het belang van waterdichte, winddichte en ademende regenkleding, is het dragen van comfortabele en representatieve regenkleding ook geen overbodige luxe. Tot slot moet regenkleding evenals werkkleding tegen een stootje kunnen.

Regenkleding in diverse uitvoeringen

De regenkleding uit ons assortiment is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo kunt u ervoor kiezen om een regenjas in combinatie met een regenbroek te dragen of een regenoverall. Afhankelijk van de werkzaamheden die u uitvoert, kunt u binnen ons assortiment kiezen uit een casual, sportieve, standard of luxe regenjas. Tevens is de regenkleding verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en materialen. In ons assortiment vindt u ook high visibility, ook wel reflecterende regenkleding genoemd. Het dragen van fluorescerende en reflecterende regenkleding is essentieel wanneer u werkzaamheden in het donker of onder drukke, gevaarlijke en onoverzichtelijke omstandigheden uitvoert. Met behulp van reflecterende regenkleding bent u ten alle tijden goed zichtbaar voor iedereen, waardoor ongelukken voorkomen kunnen worden. Tot slot voldoet ons gehele assortiment ademende en reflecterende regenkleding aan de EN 343 normering. Hierdoor bent u bij ons aan het goede adres voor kwalitatief hoogwaardige regenkleding, die bescherming biedt tegen diverse weersomstandigheden.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur