Filter

Merk

Kleur

Eigenschap


Veiligheidsklasse

Categorie


Disposable mondmaskers

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Chirurgische mondmaskers: FFP2, type 2 en 2R

Bent u op zoek naar chirurgische mondmaskers en medische mondkapjes voor uw bedrijf of instelling? Bij Carel Lurvink heeft u de keuze uit verschillende soorten en typen. Wij zijn perfect op de hoogte van hoe we u als klant zo goed mogelijk kunnen helpen bij het leveren van dit soort mondmaskers.

Waarom een chirurgisch mondmasker kopen?

Door de opkomst van de lastig te bestrijden MRSA-bacterie en virussen als Ebola, SARS, het norovirus en uiteraard COVID-19 (de recente variant van het coronavirus) is de vraag naar chirurgische mondmaskers de afgelopen jaren enorm gestegen. Een medisch mondkapje beschermt de omgeving van de drager en vormt een belangrijk onderdeel van alle maatregelen om het verspreiden van virussen en infecties te voorkomen.

Verschillende soorten medische mondmaskers

Op het gebied van medische mondmaskers zijn er verschillende typen en soorten. Zo zijn er ademhalingsmaskers die als doel hebben de uitgeademde lucht van een gebruiker te filteren en de omgeving te beschermen tegen druppels als gevolg van spreken, niezen en hoesten. Deze mondmaskers zijn zogeheten FFP2-maskers en die filteren de ingeademde lucht. Chirurgische mondmaskers of medische mondkapjes van het type 2 en 2R zijn niet geschikt als ademhalingsmasker. Het grote verschil zit hem in de bescherming: met een chirurgisch mondmasker beschermt u de omgeving en met een FFP2-masker beschermt u uzelf. Bij Carel Lurvink kunt u in elk geval terecht voor FFP2-maskers en maskers van het type 2 en 2R. Het verschil tussen type 2 en 2R zit hem nog in het feit dat type 2 niet vloeistofbestendig is, daar waar dat bij type 2R tot een bepaald percentage wel het geval is.

Daarom bestelt u medische mondmaskers bij Carel Lurvink

Wij zijn perfect in staat om u te ondersteunen bij het leveren van de juiste chirurgische mondkapjes en mondmaskers die u voor uw bedrijf of (zorg)instelling nodig heeft. We zijn niet voor niets al 125 jaar expert in kwaliteitsproducten op het gebied van veiligheid en hygiëne op het werk.

Wilt u meer weten? Onze specialisten helpen u graag op weg als u belt naar 053 - 434 43 43 of een e-mail stuurt naar info@carellurvink.nl. Wij komen graag langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur