Stofzuigers en acc.

Industriële stofzuigers laten u de meest ruwe vuil soorten verwijderen. Industriële stofzuigers hebben tenopzichte van een consumenten stofzuiger het voordeel dat ze werkbaar zijn in vele omstandigheden en geen moeite hebben met de grofste stoffen, vuil en (indien mogelijk) zelfs vloeistoffen.
In ons assortiment vindt u professionele stofzuigers voor elke behoefte: kleine, krachtige stofzuigers voor kantoor of werkplaats, maar ook grote industriestofzuigers, die bijvoorbeeld kunnen worden ingezet bij het schoonmaken van een magazijn of fabriekshal.

Denkt u er aan om een industriële stofzuiger te kopen, dan is het belangrijk om te denken aan de volgende punten:

• de capaciteit van het reservoir
• de zuigcapaciteit
• het filtersysteem; kies bijvoorbeeld een zelfreinigend filter of een wasbaar vliesfilter om de onderhoudskosten te reduceren
• de lengte van de slang en het snoer
• de inbegrepen accessoires, zoals een vloeropzetstuk, een opzetstuk met borstel of een opzetstuk voor het reinigen van voegen

Handige extra functies en hulpstukken
Veel industriële stofzuigers worden geleverd met accessoires. Sommige modellen hebben bijvoorbeeld naast een zuigfunctie ook een blaasfunctie. Hiermee kunt u vuil wegblazen uit lastig bereikbare hoeken. Tevens zijn er industriële stofzuigers, waarvan de slang direct aan werktuigen kan worden gemonteerd; bijvoorbeeld aan een schuur- of slijpmachine. Zo wordt het vrijkomende vuil meteen tijdens de werkzaamheden opgezogen.

Veel industriële stofzuigers nemen niet alleen droog vuil op maar ook water en andere vloeistoffen. Daarvoor hebben wij onder andere deze waterzuiger in ons assortiment, waterstofzuigers zijn voorzien van een vloeistoffilter of verzamelen de vloeistof in een apart reservoir.

Daarnaast biedt Carel Lurvink ook rugstofzuigers deze zijn licht, compact en handig in gebruik. Rugstofzuigers worden daarom veelal gebruikt in het openbaar vervoer. Hier wordt het toegepast in onder andere bussen en treinen maar ook in bioscopen en theaters worden rugstofzuigers veel gebruikt.


 

 

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur