Afvalbakken

Afvalbakken

Geschat wordt dat er in Nederland 50 miljoen kilo zwerfafval per jaar op straat of in het groen belandt. Zwerfafval heeft grote gevolgen voor mens, dier en milieu. Dit kan grotendeels voorkomen worden door het plaatsen van meer vuilnisbakken. U kunt dus zwerfafval rondom uw bedrijf voorkomen door het plaatsen van voldoende en praktische afvalbakken. Wel is het natuurlijk ook belangrijk de vuilnisbakken tijdig te legen. Carel Lurvink biedt ze voor alle doeleinden; algemene afvalbakken, sanitaire afvalbakken, wandafvalemmers, tafelafvalbakjes, papierbakken, vlamdovende afvalbakken, pedaalemmers, touchbins, as-papierbakken, asbakken, wandasbakken, afvalzakhouders, buitenafvalbakken en containers. Carel Lurvink hecht waarde aan gebruikersvriendelijkheid en probeert het recyclen van afval te bevorderen.

Wandafvalemmer

Een wandafvalemmer is ideaal voor ruimtes waar geen plek is voor een staande prullenbak of als u het gewoon handig vindt dat een prullenbak niet verplaatst kan worden. Wij bieden wandafvalemmers in verschillende kleuren, maten en modellen. U kunt de wandafvalemmer eenvoudig aan de muur bevestigen en ook weer verwijderen als u de muur of de wandafvalemmer zelf wilt schoonmaken. Zo houdt u optimale hygiëne. Bij Carel Lurvink hebben wij wandafvalemmers van het merk Brabantia. Natuurlijk zijn onze wandafvalemmers van hoge kwaliteit, reukdicht en hygiënisch.

Asbakken

Iedereen weet dat roken niet goed voor jou en het milieu is. Gemiddeld worden op een dag 6 peuken per roker op de grond gegooid. Gooi peuken niet op de grond. Het duurt tot 12 jaar tot de natuur een filter heeft afgebroken waardoor ze erg schadelijk zijn voor dieren en het milieu. Bovendien zijn ze erg slecht op te ruimen doordat ze zo klein zijn. Het is daarom verstandig in een goede asbak te investeren. Wij bieden diverse soorten asbakken: peukenzuilen, vrijstaande asbakken en wandasbakken. Een wandasbak is ideaal als u weinig plek heeft en een wandasbak staat ook niet in de weg. Moet uw wandasbak weersbestendig zijn? Geen probleem, bij Carel Lurvink vindt u wandasbakken van gegalvaniseerd staal of roestvrij staal (RVS).  Een wandasbak is dus een goede keuze om uw terrein peukvrij te houden.

Tafelafvalbakje

Het is erg handig om een tafelafvalbakje op uw bureau, wasbak of eettafel te plaatsen. Zo houdt u uw tafel, wasbak of bureau mooi schoon. Een tafelafvalbakje is ideaal voor klein afval zoals snoeppapiertjes, theezakjes, kauwgom, watjes of zakdoekjes. Als het tafelafvalbakje vol is of onaangenaam begint te ruiken kan men hem gemakkelijk legen boven een grotere afvalbak. Een tafelafvalbakje gemaakt van roestvrijstaal (RVS) is van hoge kwaliteit en ook gemakkelijk schoon te houden. Sommige tafelafvalbakjes kunnen zelfs gereinigd worden in de vaatwasser.

 

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur