Filter

Merk

Kleur
MaatMateriaalInhoud


Dikte


MVO keur

Categorie

Verpakkingszakken

Toppits diepvrieszak Art: 339007
( p. st.)
excl. btw
Toppits Diepvrieszak Art: 339107
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Gripseal zakken Art: 72100150
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Verpakkingszakken

Vaak denkt u niet meteen aan het verpakken van uw producten maar een geschikte verpakking is voor veel producten essentieel. De verpakking is niet enkel voor het langer houdbaar maken van producten, maar het kan u ook helpen bij het makkelijker opslaan, beschadigingen voorkomen of het verplaatsten van producten. Door te letten op de optimale verpakking voor uw product is het mogelijk geld te besparen. Beschadigde producten worden immers meestal retour gedaan; producten die langer houdbaar zijn en beter opgeslagen kunnen worden maken het aantrekkelijker voor de klant uw product te kopen. Verpakkingszakken kunnen u hier goed bij helpen!

Bij Carel Lurvink kunt u terecht voor diverse verpakkingszakken, van LDPE zakken tot gripseal zakjes, en plastic tasjes of papieren tasjes tot diepvrieszakken. LDPE zakken zijn zakken gemaakt van Polyetheen folie en betekent Lage Dichtheid Polyethyleen. Lage Dichtheid Polyethyleen wordt voornamelijk gebruikt voor folies en plastic tasjes. De kwaliteit van deze zakken wordt aangegeven met Mu, officieus ook wel micron of my. Dit is de eenheid ter grootte van een duizendste van een milimeter(Micrometer). De hoger dit nummer is, de sterker de LDPE zak is. Gripseal zakjes zijn te verkrijgen in een scala aan formaten en zijn gemaakt van LDPE.

Meer informatie over de juiste verpakkingszakken voor uw organisatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur