Filters

Poetsroldispensers

21 producten

Poetsroldispenser

Carel Lurvink heeft een een breed assortiment poetsroldispensers. De poetsroldispensers zijn van toongevende merken als Diversey, Kimberly-Clark, Santral, Satino Black, Taski, Satino en uiteraard SCA Tork en Wepa. De poetsroldispensers verschillen in kleur, materiaal en hoeveelheid en type poetsrollen (midi of mini poetsrolhouders) die opgeslagen kunnen worden.

Roestvrijstalen poetsroldispensers zijn van betere kwaliteit, hebben een betere uitstraling en hebben als groot voordeel dat ze langer mee gaan.
Daarin tegen zijn kunststoffen poetsroldispensers een stuk goedkoper. Naast verschillende materialen, kleuren en inhoud heeft u keuze uit vloerdispensers en wand poetsroldispensers.

Vloerdispensers worden ook wel poetsrolstandaarden genoemd. Het voordeel van vloerdispensers is dat ze makkelijk te verplaatsen zijn. Wand poetsroldispensers zijn ideaal voor plekken waar poetspapier binnen handbereik moet zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de voedingsmiddelenindustrie of werkplaatsen.
Daarnaast verkoopt Carel Lurvink poetsroldispensers waarbij het poetspapier afgescheurd moet worden en bieden wij poetsroldispensers die zijn opgevuld met voorgesneden poetspapier. Het voordeel van voorgesneden poetspapier is dat het niet nog extra tijd kost om poetspapier af te scheuren én u vermindert papier verspilling doordat u geen overtollig papier verbruikt. 

Een ander alternatief is een poetsdoekdispenser. Onze poetsdoeken worden veelal gebruikt in garages en drukkerijen. Onze dispensers zijn simpel in gebruik en kunnen binnen handbereik worden geplaatst.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren