Filters

Papier

178 producten

Carel Lurvink; de groothandel voor papier

Papier is onmisbaar binnen elk bedrijf, of het nu gaat om toiletpapier voor sanitair comfort, papieren handdoekjes voor hygiëne, poetspapier voor schoonmaakwerkzaamheden, papieren doeken voor veelzijdig gebruik, of tafelpapier voor een nette presentatie. Ook in de keuken of in een drukbezocht toiletgebouw, wij beschikken over verschillende maten en soorten papieren handdoeken, toiletpapier, poetspapier en tafelpapier. Hierdoor kunt u met vertrouwen de producten kiezen die passen bij de beoogde toepassing. Carel Lurvink is de groothandel voor papier en biedt een uitgebreid assortiment papierenproducten van verschillende merken die geschikt zijn voor diverse doeleinden.

Verschillende merken papier

Naast de diverse soorten papier, biedt Carel Lurvink een uitgebreid assortiment aan vooraanstaande merken. Hierdoor kunt u met zekerheid rekenen op de kwaliteit die u verwacht. Enkele van de meest bekende merken in het aanbod zijn onder andere BlackSatino, Kimberly Clark, Tork, CaluCare en CaluClean. Papier van deze merken zijn vaak MVO gekeurd. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat u altijd kunt vertrouwen op milieuvriendelijke producten die perfect aansluiten bij uw behoeften en verwachtingen.

Welke dispenser heb ik nodig?

Daarnaast is het van belang om het juiste merk en type dispenser te selecteren. Neem daarom eerst de tijd om te identificeren welk type dispenser u heeft en welk merk en type papier hiermee compatibel zijn. Door in het filter menu het type dispenser aan te klikken bent u altijd verzekerd van de juiste dispenser. Bekijk hieronder het ruime aanbod voor papierendispensers:
Handdoekdispensers
Poetsdoekendispensers
Toiletpapierdispensers
Handdoekroldispensers
Poetsroldispensers
Dameshygiënedispeners

Meer informatie

Heeft u hulp nodig bij de keuze uit het grote assortiment of kunt u niet de juiste dispenser vinden, dan adviseren we graag welk soort papier en dispenser het meest voor u geschikt is. Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.
X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren