Gerelateerde artikelen: CaluPrevent BLS Halfgelaatsmasker

Chemische industrie

Werkt u in de chemische industrie en zoekt u een uitgebreid assortiment aan benodigdheden voor uw werkzaamheden? Bij Carel Lurvink vindt u alles wat u nodig heeft voor een succesvolle uitvoering van uw taken in de chemische sector. Onze expertise binnen uw vakgebied maakt ons tot een betrouwbare partner. Met een indrukwekkende ervaring van 130 jaar hebben we voortdurend samengewerkt met professionals zoals uzelf. Onze voortdurende groei binnen de chemische industrie stelt ons in staat om hoogwaardige producten en inzichten te bieden die bijdragen aan efficiëntie en kwaliteit in uw werkzaamheden.

Uw kennispartner in de chemische industrie

In de chemische industrie draait alles om de productie en verwerking van diverse chemische stoffen en producten, elk met hun eigen specifieke eisen. Daarom is het van cruciaal belang dat elk project en elke taak met de juiste zorg wordt benaderd. Met meer dan 130 jaar ervaring binnen de branche hebben we diepgaande kennis van de diverse aspecten van de chemische industrie. Onze expertise stelt ons in staat om nauw samen te werken met professionals zoals u.

Brady opvang en opslag artikelen

Veilige opslag en werkplek met de Brady absorptiematerialen

Opvang en opslag

Waarom Mijn Carel Lurvink

Bestel online via Mijn Carel Lurvink en bespaar tot wel 25%

Bekijk alle voordelen

Brady

Brady, het premium A+ merk, is uw betrouwbare leverancier voor absorptiematerialen. De absorptieproducten zijn specifiek ontworpen om snel en doeltreffend vloeistoffen zoals oliën, chemicaliën en andere gevaarlijke stoffen op te nemen. Ons assortiment omvat diverse absorptiematerialen, zoals absorberende pads, matten, kussens en korrels, elk geoptimaliseerd voor specifieke toepassingen en geschikt voor het beheersen van verschillende soorten morsingen.

Uw partner in de chemische industrie

De diversiteit aan taken in de chemische industrie is aanzienlijk. Verschillende chemische processen en toepassingen vragen om specifieke beschermingsmaterialen. Denk aan adembescherming, absorptiemateriaal en werkhandschoenen. Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment keuzes binnen deze categorieën.

CaluPrevent veiligheidsbrillen

Eigen premium merken en A-merken

Bekijk alle merken

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist