Gerelateerde artikelen: CaluPrevent BLS Halfgelaatsmasker

Leder- en textielindustrie

Bent u actief in de leder- en textielindustrie en op zoek naar een uitgebreid assortiment aan benodigdheden voor uw bedrijf? Bij Carel Lurvink vindt u alles wat u nodig heeft voor succesvolle productie met leder en textiel. Onze expertise in uw vakgebied maakt ons tot een betrouwbare partner. Met een indrukwekkende ervaring van 130 jaar hebben we voortdurend samengewerkt met professionals zoals u. Onze voortdurende groei in de textielindustrie stelt ons in staat om u te voorzien van hoogwaardige producten en inzichten die bijdragen aan efficiëntie en kwaliteit in uw werk.

Uw kennispartner

In de textiel industrie draait het om de productie van diverse materialen, elk met hun eigen specifieke vereisten. Daarom is het van cruciaal belang dat elke productieopdracht en elk project met de juiste aanpak worden benaderd. Met meer dan 130 jaar ervaring binnen deze sector zijn we uitstekend vertrouwd met de diverse facetten van het productieproces. Onze expertise stelt ons in staat om nauw samen te werken met professionals zoals uzelf. Ons doel is om in samenwerking met onze leveranciers vernieuwende oplossingen te ontwikkelen die afgestemd zijn op uw behoeften.

CaluPrevent oordoppen

Voorkom gehoorschade met CaluPrevent oordoppen

Bekijk het aanbod

Waarom Mijn Carel Lurvink

Bestel eenvoudig online via Mijn Carel Lurvink en bespaar tot wel 25% aan tijd en kosten.

Bekijk alle voordelen

CaluPrevent veiligheidsbrillen

CaluGuard werkhandschoenen

Binnen de textielindustrie spelen verschillende materialen en processen een cruciale rol, elk met hun eigen unieke eisen. Om die reden is het van essentieel belang om elke taak en project met de juiste aanpak te benaderen. Door het aanbieden van CaluGuard werkhandschoenen, dragen we bij aan de bescherming en veiligheid van uw medewerkers. Onze werkhandschoenen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van uw sector. We begrijpen de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd en zijn toegewijd om u te voorzien van hoogwaardige handschoenen die comfort, bewegingsvrijheid en bescherming bieden.

De leverancier voor de textielindustrie

U zult zien dat Carel Lurvink uw bedrijf volledig kan ondersteunen met de juiste producten. Ons doel is om in samenwerking met onze leveranciers vernieuwende oplossingen te ontwikkelen die afgestemd zijn op uw wensen. Door het delen van onze kennis en deskundigheid, dragen we bij aan uw succes en helpen we u om de hoogste kwaliteit aan uw klanten te leveren. Wij hebben voor u dan ook belangrijke producten in het assortiment zoals: adembescherming, veiligheidsbrillen, werkhandschoenen, en gehoorbescherming.

Behaal de beste resultaten met deze merken

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist