Koppelingen

Verschillende inkoopsystemen kunnen worden gekoppeld aan ons online bestelportal Mijn Carel Lurvink . De verschillende mogelijkheden lichten we hieronder toe.

OCI-koppeling

Een elektronische koppeling naar onze webshop vanuit een softwarepakket waarmee onze klanten werken. Via een OCI-koppeling komen klanten in een eigen bestellijst terecht. Na het plaatsen van de bestelling, wordt deze data gelijk in de software van de klant gezet. Hier wordt de bestelling verrijkt met extra data, zoals afleveradressen en opmerkingen, en daarna elektronisch naar ons verstuurd.

Coupa

Wij zijn aangesloten bij het Coupa-netwerk. We kunnen hier een punchout catalogus aanmaken waarmee gemakkelijk besteld kan worden. Vanuit Coupa kunnen wij automatisch de order inlezen, waardoor een snelle en correcte afhandeling gegarandeerd is.

Transus

Via EDI-Fact standaard kunnen wij orders en orderbevestigingen verzenden en ontvangen. Transus kan op verschillende manieren communiceren. Mocht u al aangesloten zijn bij Transus, dan is de inrichting heel snel te realiseren. Transus is voor ons de partner om EDI-Fact implementatie in te richten.

UBL/XML/cXML

Dit zijn facturen in elektronische vorm. Een PDF-factuur is in feite een afbeelding. Wel digitaal, maar niet elektronisch en is hierdoor moeilijker geautomatiseerd in te lezen. Daarom wordt UBL of XML vaak gebruikt. Hiermee kan een klant zijn geregistreerde bestelling automatisch matchen met de factuur. En - en als er geen afwijkingen zijn - de factuur automatisch laten goedkeuren en betalen.

Nocore

We hebben een koppeling met Nocore (software voor de schoonmaaksector). Het hele bestel- en factureerproces wordt volledig geautomatiseerd afgehandeld, inclusief directe doorlevering aan de klant.

SAP

We kunnen cXML orders uit SAP verwerken.

Exact

Het is mogelijk om orders via cXML te versturen, die wij automatisch in kunnen lezen. Eventueel i.c.m. een OCI-koppeling.

Dynamics

Dit is onze ERP-software waarin alle bestellingen verwerkt worden. Via dit systeem ontvangen wij de bestellingen die geplaatst zijn via de website, een OCI-koppeling of handmatig zijn ingevoerd. Ook versturen we hiermee de orderbevestigingen en facturen (al dan niet elektronisch).

Proactive/SpendCloud

Veelgebruikt softwarepakket in de zorg. Deze software kan via OCI elektronische bestellingen bij ons plaatsen.

Inconto

Software die via OCI elektronische bestellingen bij ons kan plaatsen.

Afas

Binnen Afas kunnen orders via cXML worden verstuurd die wij automatisch in kunnen lezen. Eventueel i.c.m. een OCI-koppeling. Verder bestaat de mogelijkheid om facturen te ontvangen in UBL-format.