Recycle programma

Het retourprogramma voor gebruikte werkkleding en -schoenen

Carel Lurvink Recycle is het retourprogramma van Carel Lurvink voor gebruikte werkkleding en -schoenen. Wij leveren de inzamelcontainers bij u op locatie en uw werknemers kunnen hierin hun gebruikte (en gewassen!) kleding deponeren. Sterk of per definitie gecontamineerd materiaal nemen wij niet in. Is de container vol, dan kunt u dit via de website melden en komt een chauffeur van Carel Lurvink de volle containers omwisselen voor lege.

Wat gebeurt er met de ingezamelde kleding?

Na ontmanteling worden de materialen opnieuw ingezet als component of als grondstof voor nieuwe producten. Slechts een kleine fractie, minder dan 5%, wordt ingezet als secundaire brandstof. Omdat bedrijfskleding vaak voorzien is van uw logo, wordt kleding als vertrouwelijk materiaal behandeld. Zo voorkomen wij dat logo’s opnieuw op de markt verschijnen.

Aanmelden kan via onderstaande button ‘Aanmelden Carel Lurvink Recycle’. Na invullen van het formulier nemen wij contact met u op om de voorwaarden te bespreken. Is een van uw containers vol? Laat ons dit dan weten via de button ‘Omwisselen Recycle container’.

Heeft u vragen?

Onze collega’s van de afdeling Sales Support helpen u graag verder via 053 - 434 43 43 of mail naar [email protected].

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren