Brady hangslot Safety padlock red

Art: 051339
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Chemicaliën- en schokbestendig

Symbolen

Hoogste veiligheid Hoogste veiligheid Doos papier Doos papier

Omschrijving

Brady's veiligheidshangsloten bieden de ultieme oplossing voor al uw veiligheids- en beveiligingsbehoeften.Het unieke cilinderontwerp is geïsoleerd om gebruikers te beschermen tegen schokken tijdens het gebruik van de sleutel. Met een geavanceerd 6-stiften systeem biedt het cilindermechanisme talloze unieke sleutelvarianten en verhoogde beveiliging tegen manipulatie.

Het speciale paracentrische sleutelprofiel zorgt voor optimale veiligheid, terwijl de gestructureerde vorm voorkomt dat de sleutel uit het slot kan worden verwijderd voordat het hangslot volledig is gesloten. Deze compacte, lichte sloten zijn bestand tegen stoten, extreme temperaturen, chemicaliën en corrosie, waardoor ze ideaal zijn voor diverse omstandigheden. De behuizing, die niet-geleidend en vonkvrij is, heeft een geribbelde structuur voor een betere grip en eenvoudige manipulatie. Elke hangslot wordt geleverd met 1 sleutel, en het sleutelblokkeringssysteem voorkomt dat de sleutel wordt verwijderd totdat het hangslot volledig is vergrendeld.

Technische gegevenees

kleur: rood
materiaal: robuust versterkt nylon

Specificaties:
Afmeting - Body - Breedte (mm): 38
Afmeting - Body - Hoogte (mm): 43
Afmeting - Body - Diepte (mm): 16
Beugelbreedte (mm): 18, 5
Beugelhoogte (mm): 38
Beugellengte (mm): 38
Beugeldiameter (mm):6, 5

Brady

Bent u op zoek naar geavanceerde oplossingen voor veiligheid en vergrendeling? Ontdek het assortiment van Brady, een toonaangevende naam op het gebied van industriële veiligheid. Met een focus op innovatie en functionaliteit, biedt Brady hoogwaardige producten die zorgen voor een veilige werkomgeving en naleving van de voorschriften.

Technische gegevens

Merk Brady
Kleur Rood