Aquamat 10 inclusief zuigset sproei-extractiemachine

Art: 100975
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Productblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Maakt diepte reiniging mogelijk
  • Verwijdert effectief breed spectrum aan vlekken

Symbolen

Doos papier Doos papier Folie LDPE Plastic Folie LDPE Plastic

Omschrijving

De TASKI aquamat 10.1 is een multifunctionele machine die ontworpen is om zowel tapijt als harde vloeren schoon te maken. Het ergonomische ontwerp in combinatie met de lichtgewicht constructie maken het een ideale keuze voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik.

Met het accessoire voor harde vloeren biedt de TASKI aquamat 10.1 effectieve mechanische actie dankzij het geïntegreerde mondstuk en de borstel. Dit accessoire kan op twee manieren worden gebruikt: Directe of indirecte methode - beide bieden geweldige resultaten op zelfs de moeilijkste oppervlakken zoals keramische tegels en antislipvloeren.

De sproei-extractiemethode is een andere geweldige functie van deze machine; deze biedt uitstekende resultaten en laat uw vloeren langer schoon en helder achter. Deze innovatieve functie zorgt ervoor dat er geen residu achterblijft, aangezien het alle vuil en vloeistof van uw tapijten opneemt, waardoor ze schoner en droger zijn dan ooit tevoren.

Pak elke uitdaging op het gebied van tapijt- of vloerreiniging aan met de TASKI aquamat 10.1 - dankzij het lichtgewicht ontwerp kunt u hem gemakkelijk van de ene naar de andere locatie vervoeren, waardoor hij een onmisbaar hulpmiddel is in elke drukke werkruimte of thuisomgeving!

Positieve punten

+ Perfecte dieptereinigingresultaten
+ Snelle en effectieve vlekverwijdering
+ Mobiliteit
+ Complete range accessoires

Technische gegevens

Schoonwater tank: 10 L
Nominaal stroomverbruik: 900 W
Vuilwatertank: 10 L
Geluidsniveau: 66 dB(A)
Luchtverplaatsing: 41 L/s
Kabellengte: 10 m
Onderdruk: 18 kPa
Veiligheidsklasse: II
Afmetingen: (LxBxH) 380x380x600 mm
Toelatingen: CE/CB Test cert./ÖVE/SEV
Gewicht: 12 kg

Taski

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Tapijtmachines. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Wij helpen u graag verder. Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.    

Technische gegevens

Merk Taski
Eigenschap Netsnoer aangedreven

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren