CaluClean luiwagen union hout 23,5x5,8cm

Art: 161
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Voor zowel nat als droog gebruik

Symbolen

Doos papier Doos papier

Bijbehorende producten

CALU TTS emmer vierkant met hendel 4ltr rood
Rood
Blauw
Groen
Geel
4 liter
6 liter
8 liter
12 liter

Omschrijving

De CaluClean Luiwagen Union Hout van 23,5x5,8 cm is een essentieel hulpmiddel voor grondige reiniging. Deze houten luiwagen van CaluClean is gevuld met natuurvezel union, waardoor het een uitstekende keuze is voor diverse schoonmaaktoepassingen.

Deze schrobbezem is speciaal ontworpen voor boen- en schrobwerk met warm water. De haren van de schrobbezem zijn vervaardigd van union, een combinatie van fiber en bassine. Dit zorgt voor een duurzaam en effectief reinigingsinstrument dat zich aanpast aan verschillende oppervlakken. Of het nu gaat om nat of droog gebruik, de CaluClean luiwagen presteert uitstekend. De combinatie van natuurvezel union en het doordachte ontwerp zorgt voor een goede schrobkracht, waardoor hardnekkig vuil en vlekken grondig worden verwijderd.

CaluClean

Onder het eigen Premium A+ label CaluClean fabriceren wij een zeer breed assortiment schoonmaakmaterialen. En leveren wij bij vele reinigingsproducten bijbehorende veiligheidsbladen en een gedetailleerd werkplan. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Materiaal Hout