HeltiQ wondsnelverband nr. 2 6x8cm

Art: 556505
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Steriel
  • Super absorberend

Symbolen

Doos papier Doos papier Folie LDPE Plastic Folie LDPE Plastic

Omschrijving

HeltiQ Wondsnelverband: een slimme en effectieve manier om wonden snel en steriel af te dekken. Dit wondsnelverband combineert een sterk absorberend wondkussen met elastisch fixatiewindsel, alles in één. Aan beide uiteinden van het elastisch fixatiewindsel bevinden zich handige plakstrips, waardoor het snelverband stevig op zijn plaats blijft zonder te verschuiven. Dit betekent dat je zelf eenvoudig het wondsnelverband kunt aanbrengen, zonder afhankelijk te zijn van anderen.

Bovendien is het wondsnelverband zo ontworpen dat je het steriel op de wond kunt plaatsen zonder het aan te raken. Hierdoor blijft de hygiëne en steriliteit van het wondsnelverband behouden. Kies voor HeltiQ Wondsnelverband en verzeker jezelf van een snelle, gemakkelijke en hygiënische oplossing voor wondverzorging.

Gebruiksaanwijzing

1. Haal het wondsnelverband nog opgevouwen uit de verpakking.
2. Pak met beide handen de linker- en rechterzijde van het elastisch fixatiewindsel. Let erop dat de windsels aan de bovenzijde liggen. Het wondkussen houd je aan de onderzijde.
3. Trek je handen uit elkaar zodat het wondsnelverband open gaat. Leg het wondsnelverband direct goed op de wond. Het wondsnelverband mag nu niet meer verschuiven.
4. Zet het wondsnelverband vast door eerst het korte windsel vast te zetten. Daarna het lange windsel bevestigen, deze overlapt het wondkussen. Het wondkussen moet zodanig worden afgedekt dat er geen openingen meer zichtbaar zijn.
Let op! Leg het windsel niet te strak aan

Bewaaradvies en houdbaarheid

Bewaar het wondsnelverband op een droge en donkere plaats in de oorspronkelijke, ongeopende verpakking.

HeltiQ

Dit premium A+ product beschikt over een volledig assortiment wondverzorging. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Heltiq

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren