CaluCare ECO Comfort papieren handdoekjes ZZ-vouw dubbellaags 3750st

Art: 146000
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Pluspunten

  • Geschikt voor veel dispensers
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Hoge kwaliteit papier

Symbolen

Ecolabel Ecolabel FSC FSC

Omschrijving

De CaluCare ECO comfort papieren ZZ-vouw handdoekjes zijn 2 laags handdoekjes voor luxe, comfort en hygiene. Papieren handdoekjes zijn een veelgebruik product voor het drogen van handen en vaak teruggevonden in openbare toiletten, keukens en andere plaatsen waar handygiëne belangrijk is. De CaluCare ECO papieren handdoekjes zijn van zachte kwaliteit en hebben een hoge absorptie. Deze handdoekjes passen perfect in de dispensers van CaluClean. Door de speciale ZZ-vouw komen de doekjes altijd ongevouwen uit de dispenser en komt het volgende handdoekje meteen uit de dispenser. Hierdoor ontstaat er een gecontroleerde afgifte van handdoekjes wat verspilling minimaliseert.

CaluCare ECO papieren handdoekjes beschikken over het EU Ecolabel en het FSC keurmerk. Het EU Ecolabel kijkt naar de gehele levenscyclus van een product en de milieubelasting van het product. Producten die over het EU Ecolabel beschikken zijn milieuvriendelijkere producten en hebben een lagere milieubelasting dan producten die niet over het label beschikken. Producten die het FSC keurmerk hebben ontvangen zijn afkomstig uit bossen die op een duurzame manier beheerd worden. Hiermee worden de bossen beschermd, de biodiversiteit bevorderd en ontbossing tegengegaan.

Toepassing

Bestemd voor vele handdoek dispensers

Pluspunten

+ Hoge kwaliteit papier
+ Voor veel dispensers geschikt
+ Prima prijs kwaliteit verhouding

Technische gegevens

Kleur: Wit
Vouwdiepte: 11,5 cm
Afmetingen: 25 cm x 23 cm
Verpakking: Doos 25 pakjes á 150 stuks (totaal 3750 handdoekjes)

CaluCare

Onder het eigen Premium A+ label CaluCare fabriceren wij een zeer breed assortiment schoonmaakmaterialen. En leveren wij bij vele reinigingsproducten bijbehorende veiligheidsbladen en een gedetailleerd werkplan. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CaluCare
Eigenschap Duurzaam papier
Aantal lagen 2-laags

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren