Bouw

Favorieten van onze klanten

Voordelen voor de bouw

  • Automatisch verzenden van MSDS bladen en andere benodigde informatie

    U vindt op onze website per artikel de benodigde informatie zoals MSDS bladen en Food Conformiteitsverklaringen. Bij bestelling van deze producten krijgt u de informatie per e-mail toegestuurd en bij updates krijgt u automatisch een nieuwe versie.

  • Voorraad en snelle leveringen

    Op onze hoofdvestiging in Enschede hebben wij 12.000 palletplaatsen magazijnruimte. Dat betekent veel voorraad en snelle leveringen, vaak al binnen 24 uur. Ons warehouse is compleet geautomatiseerd. Wilt u alleen leveringen op maandag ontvangen? Of moeten wij de voorraad beheren? Dat kan allemaal.

  • Bestelgemak met Mijn Carel Lurvink

    Bestellingen worden vooral geplaatst via ons online bestelsysteem Mijn Carel Lurvink. Hier kunt u uw persoonlijke bestelomgeving vergaand aanpassen en vastleggen welke artikelen besteld mogen worden. Zo weet u zeker dat alleen die producten worden gebruikt die goedgekeurd zijn voor gebruik in de voedingsindustrie.

Neem contact met ons op

Bel naar 053 - 434 43 43

Meld u aan voor onze industrie nieuwsbrief

Bouw

 Als u een bedrijf heeft binnen de bouw, dan snapt u natuurlijk direct hoe belangrijk veilig werken is. Maar u vindt het ook belangrijk dat klanten zo weinig mogelijk hoeven te betalen voor uw werkzaamheden. Wat nu als wij u vertelden dat dit allebei mogelijk is? Tenminste, als u kiest voor Carel Lurvink. Wij zijn uw betrouwbare partner op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidsproducten in de bouw. Met Carel Lurvink kiest u altijd voor veiligheid en kwaliteit in dienstverlening en dat tegen aantrekkelijke prijzen.

Veilige werkomgevingen

Onze bedrijfsmissie hanteren wij al sinds jaar en dag. We willen werkomgevingen schoner én veiliger maken. En een veilige werkomgeving is natuurlijk ook wat u goed kunt gebruiken. De aanwezige gevaren in de bouw zorgen er namelijk voor dat veilig werken overal van levensbelang is. Samen met uw medewerkers bent u dan ook verantwoordelijk voor de allerbeste veiligheid op de werkvloer. U kunt het risico op letsel aanzienlijk verminderen met persoonlijke beschermingsmiddelen. Die zijn gericht op de vitale onderdelen van ons lichaam zoals hoofd, ogen, oren, handen en voeten. U heeft bij Carel Lurvink de keuze uit een compleet aanbod producten die de dagelijkse werkzaamheden van u en uw personeel een stuk veiliger maken. En onze kennis en expertise delen we graag met u. Van eenvoudige tot de meest ingewikkelde zaken: we denken keer op keer met u mee. En dat zorgt voor oplossingen op maat zodat u direct weer verder kunt.

De specialist in veiligheidsproducten voor de bouw

Wilt u weten hoe wij uw bouwbedrijf kunnen voorzien van de juiste veiligheidsmiddelen? Laat u dan verrassen door alle producten die we aanbieden en waarmee we elke situatie op en rond de werkvloer een stuk veiliger kunnen maken. Bekijk alvast een klein overzicht van de verschillende producten en productsoorten:

Wilt u nog meer informatie? Onze specialisten helpen u graag verder. Bel met 053 - 434 43 43 of stuur een e-mail naar info@carellurvink.nl. Wij komen als u dat wenst bij u langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur