Aquamat 10 inclusief zuigset sproei-extractiemachine

Art: 100975
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak

Downloads

Document Taal
Productblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Symbolen

Doos papier Doos papier Folie LDPE Plastic Folie LDPE Plastic

Omschrijving

Productomschrijving

Perfecte dieptereinigingsresultaten
Dieptereiniging door sproei-extractie is de beste manier van het grondig reinigen van tapijt. Het verlengt de levensduur van uw tapijt door het ingebedde vuil te verwijderen, terwijl het uiterlijk van het tapijt als nieuw blijft.

Snelle en effectieve vlekverwijdering
Houd deze machine in de buurt om vlekken te verwijderen. Samen met de handaccessoires en professionele vlekverwijderingsproducten worden oneffeheden geminimaliseerd en efficiënt behandeld.

Mobiliteit
Door het modulaire ontwerp, lichte gewicht en de compacte omvang kan de TASKI aquamat 10.1 makkelijk vervoerd worden tussen locaties.

Complete range accessories
De verstuiver kan gebruikt worden om het tapijt voor te bewerken voor de dieptereiniging. Dit voor een nog beter resultaat. De optionele 12 cm handaccessoire maakt het mogelijk dieptereiniging toe te passen op meubels, trappen en andere moeilijk bereikbare plekken. De tapijtborstel zet de polen van het tapijt omhoog en geeft de gehele oppervlakte een uniform uiterlijk en reduceert de droogtijd.

Eigenschappen

Geschikt voor harde vloer- en tapijtreiniging Afhankelijk van de gekozen accessoire, kan de TASKI aquamat 10.1 gebruikt worden voor het reinigen van harde vloeren of sproei-extractie reiniging van tapijt. Wanneer u beschikking heeft tot beide accessoires wordt de TASKI aquamat 10.1 pas echt een multifunctionele machine.

De accessoire voor harde vloeren is speciaal gemaakt voor kleine tot middelgrote ruimten, zoals keukens of toiletten. De sproeikop en de borstel van de harde vloeraccessoire zorgen samen voor een effectieve mechanische actie.

Bij de directe methode wordt de reinigingsvloeistof direct opgezogen van de vloer. Bij de indirect methode wordt de reinigingsvloeistof even op de vloer gelaten voor maximale contacttijd en vervolgens opgezogen met de hardevloeraccessoire en de zuigfunctie van de TASKI aquamat 10.1. De accessoire biedt uitstekende schoonmaakresultaten, ook op moeilijk schoon te maken oppervlakken zoals keramische tegels en antislipvloeren.

Positieve punten

+ Perfecte dieptereinigingresultaten
+ Snelle en effectieve vlekverwijdering
+ Mobiliteit
+ Complete range accessoires

Technische gegevens

Schoonwater tank: 10 L
Nominaal stroomverbruik: 900 W
Vuilwatertank: 10 L
Geluidsniveau: 66 dB(A)
Luchtverplaatsing: 41 L/s
Kabellengte: 10 m
Onderdruk: 18 kPa
Veiligheidsklasse: II
Afmetingen: (LxBxH) 380x380x600 mm
Toelatingen: CE/CB Test cert./ÖVE/SEV
Gewicht: 12 kg

Taski

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment rugstofzuigers. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Wij helpen u graag verder. Stuur een mail naar info@carellurvink.nl of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.    

Technische gegevens

Merk Taski
Eigenschap Netsnoer aangedreven

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren