Filter

MerkKleur

MaatMateriaal
Categorie

Zaalvegers

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Zaalvegers

Op zoek naar een nieuwe zaalveger? Het assortiment van Carel Lurvink biedt diverse professionele zaalvegers van topkwaliteit.
 
 Een zaalveger heeft oneindig veel toepassingen. De bezem is geschikt voor het opvegen van droog vuil. Het voornaamste verschil tussen een zaalveger en een straatbezem is dat een zaalveger wat zachter is. Hierdoor is hij beter geschikt voor het schoonvegen van bedrijfsruimtes en buitenterreinen.

Zaalvegers van toongevende merken

Carel Lurvink biedt zaalvegers van bijvoorbeeld Taski en Linea. Dit zijn toongevende merken voor producten voor de schoonmaakbranche. Ze staan bekend om hoge kwaliteit producten die erg ergonomisch zijn.

Zaalvegers in diverse maten

Elke ruimte heeft zijn eigen eigenschappen. Daarom is ook niet iedere zaalveger even handig voor verschillende ruimtes. Bij Carel Lurvink vindt u zaalvegers van 30 cm, 40 cm, 50 cm en 60 cm breedt. Vaak wordt een zaalveger zonder steel geleverd zodat u zelf een steel kunt uitzoeken die bij u en uw werkzaamheden past. De lengte van de steel is namelijk erg belangrijk en verschilt per persoon. U kunt daarom ook ervoor kiezen een verstelbare aan te schaffen. Zo kunt u de lengte van de steel aan de taak en gebruiker aanpassen.
 
Welk type haar kies ik voor een zaalveger? 

  • Varkenshaar: Een zaalveger van varkenshaar is zacht, flexibel en laat geen krassen achter op de vloer.
  • Kokos vezel: kokosvezel is gemaakt van de buitenbast van een kokosnoot. Het is relatief goedkoop, taai en stug waardoor kokosbezems ook veel als straatbezems gebruikt worden. U moet echter er op letten dat een kokosbezem welliswaar bestand is tegen vocht maar niet tegen zuren.
  • Paardenhaarmengsel: paardenhaar is zacht, flexibel, slijtvast en antistatisch. Daarnaast is het bestand tegen zuren en basen. Een voordeel is dat een bezem van paardenhaar is binnen no-time weer droog als hij nat wordt.
  • Kunststof haren: Zaalvegers hebben van kunststof. Kunstof haren gaan niet aan elkaar kleven als het vochtig is. Daarnaast is een zaalveger compleet gemaakt van kunststof lekker licht en hygiënischer.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.
 
 

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur