Filters

Schoonmaakstelen en toebehoren

26 producten

Telescoopsteel met toebehoren

Een telescoopsteel zorgt ervoor dat u ergonomisch, veilig en eenvoudig schoonmaakklussen kunt uitvoeren. Glazenwassers gebruiken bijvoorbeeld een telescoopsteel bij ramen wassen om de hoogte kunnen te bereiken. Een telescoopsteel is namelijk de veiligste en meest efficiënte manier om zelf hoge en moeilijk bereikbare ramen te wassen. Schoonmakers kunnen dankzij een telescoopsteel ergonomisch werken, door de in lengte verstelbare steel.
Dit zorgt voor een efficiëntere én comfortabelere schoonmaak met minder inspanning. Niet langer hoeft u in hoekjes te kruipen of op wankelende trapjes te staan om bij de moeilijk te bereiken plekken te komen. Met een schoonmaaksteel zijn die plekken namelijk ook niet meer moeilijk te bereiken. Bij Carel Lurvink kunt u terecht voor al uw schoonmaakstelen.

Hoe lang moet de telescoopsteel zijn?

In het assortiment vindt u stelen tussen de 40 en 180 cm. Wij adviseren de lengte van een telescoopsteel aan te passen aan de gebruiker. Een ideale steellengte is tot de kin. Hoe lang  de telescoopsteel voor ramen wassen of hoe lang de telescoopsteel voor schoonmaak moet zijn, hangt dus af van de lengte van de gebruiker. U kunt op onze website makkelijk filteren op de gewenste lengte.

Bepaalde stelen binnen het assortiment bevatten een bol aan het uiteinde van het handvat. Deze bol biedt u de mogelijkheid om met een comfortabele handgreep gemakkelijk de mop voort te bewegen. Dankzij de telescoopsteel zijn de stelen perfect op de juiste hoogte te brengen wat de ergonomie verbetert.

Voordelen van een telescoopsteel bij schoonmaakwerkzaamheden

Een telescoopsteel zorgt voor het behouden van de juiste houding tijdens reinigingswerkzaamheden. Daarnaast vermindert het arm- en polsbewegingen met 75% in vergelijk met traditionele systemen, waardoor het ontstaan van arbeidsongevallen wordt voorkomen. Dankzij de diameter van de grepen voorkomt het pijn aan de handen en vermindert het de belasting van de gebruiker in het geheel.

Veel van onze telescoopstelen hebben een ontwerp dat voor maximale ergonomie voor de gebruiker garandeert, bijvoorbeeld door een handgreep dat 360° kan draaien. Een schoonmaaksteel kan ook een bovenste draaigreep hebben die vergrendeld kan worden met een klik, zodat u het gereedschap veilig op een muur kunt laten rusten. Onze Infinity Pro telescoopsteel van het eigen premium A+ merk Calu TTS (wat staat voor Carel Lurvink Total Top Solutions) beschikt over beide positieve eigenschappen. Het is dan ook geschikt voor professionele reiniging. Een ander voordeel aan een telescoopsteel is dat deze ook nog verscheidene toebehoren kan hebben, zoals een verstelbare steelhouder.

Kortom zorgt een telescoopsteel dus voor een veilige en voordelige schoonmaak.

Assortiment schoonmaakstelen en toebehoren

In het assortiment van Carel Lurvink kunt u schoonmaakstelen vinden van hoogstaande merken, zoals CaluClean, CALU TTS, Taski, Vikan, Vileda en Unger.
De stelen zijn gemaakt van aluminimum, kunststof, polypropyleen of rubber. Aluminium stelen zijn goede basisstelen, doordat ze erg licht in gewicht zijn. Licht gewicht, in combinatie met verstelbare hoogte, voorkomt vermoeidheid en een verkeerde houding. Schoonmaakstelen en -attributen van kunststof zijn daarentegen gemakkelijker om schoon te maken na gebruik. De rubberen inzetstukken zorgen voor een effectieve, stabiele en comfortabele grip. Polypropyleen zorgt ook voor een licht gewicht, maar is ook bestand tegen vochtopname, uiterst scharnierbaar, milieuvriendelijk, taai, slagvast en sterk. Veel van onze schoonmaakstelen zijn gemaakt van meerdere van deze materialen en bieden u daarom de meest effectieve en veilige eigenschappen.

Of het nu gaat om borstels, schoonmaakmiddelen, raamwissers, dweilmoppen of schrobbers; wij zijn specialist op het gebied van schoonmaakartikelen en zorgen dat bestellingen snel worden geleverd. Daarnaast bieden we persoonlijke service, zodat u weet dat u de meest geschikte producten aanschaft voor uw situatie.

Door onze jarenlange ervaring met de verkoop van (telescoop)stelen weten wij precies wat belangrijk is in de schoonmaakbranche. Vind daarom in ons assortiment telescoopstelen met toebehoren enkel producten van kwaliteit die zorgen voor een effectieve, ergonomische en efficiënte schoonmaak. Maak het schoonmaken comfortabeler, verantwoorder en sneller door een telescoopsteel van Carel Lurvink aan te schaffen.


 

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren