Filter

Merk

Kleur
MaatMateriaal

Eigenschap

Categorie

Vloerwisdoekhouders

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Vloerwisdoekhouders

Aan een vloerwisdoekhouder kunt u lijmdoeken, wegwerpdoeken, vloerwisdoeken en andere doeken die u nodig heeft om uw vloer schoon te maken bevestigen. De vloerdoekhouders in het assortiment van Carel Lurvink zijn van de toongevende merken Jonmaster, Taski, Vileda en ons eigenmerk CaluClean.

Een vloerwishouder bestaat uit een wisframe en een steel. Bij sommige vloerwisdoekhouders heeft u ook de mogelijkheid een andere steel of telescoopsteel te gebruiken. Uiteraard zijn de vloerdoekhouders ook in verschillende kleuren en maten te verkrijgen. Daarnaast kunt u kiezen uit een goedkopere kunststoffen vloerwisdoekhouder of een iets duurdere maar duurzamere aluminium vloerwisdoekhouder. Een vloerwisdoekhouder is in elk huishouden of bedrijf essentieel en draagt bij aan een goede hygiëne. De vloer moet nou eenmaal regelmatig gereinigd worden; vooral als men er met vieze schoenen overheen loopt. Daarnaast moet men regelmatig het verzamelde stof verwijderen om de luchtkwaliteit te verhogen en door de vloer te wissen wordt de kans op chronische aandoeningen en allergische reacties ook verkleint.
Naast vloerdoekhouders vindt u in het assortiment van Carel Lurvink ook dispensers voor wis/kleefdoeken op rol en houders voor stofwisrollen. Deze dispensers en houders zijn ideaal voor de professionele schoonmaak waarin veel wis-, kleef- en stofdoeken gebruikt worden.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur