Filters

Duurzame regenkleding

20 producten

Gecertificeerde duurzame regenkleding

Het wonen en werken in Nederland gaat gepaard met vaak regen of andere neerslag. Voert u uw werkzaamheden buiten uit? Dan is het uitermate handig om over regenkleding te beschikken. En om in te haken op het eerder benoemde klimaat; Carel Lurvink vindt duurzaamheid en een beschermde aarde erg belangrijk. Daarom bieden wij u duurzame regenkleding. Dit is de milieuvriendelijke variant, die u net zo goed tegen barre weersomstandigheden beschermt als andere regenkleding.

Hoe kan regenkleding duurzaam zijn?

De duurzame regenkleding is circulair en recyclebaar. In een circulaire productie worden de materialen herbruikt voor andere, nieuwe materialen en producten. Bij Carel Lurvink bieden we u de RWS regenbroek van Tricorp. Deze regenbroek draagt het MVO-Keurmerk Fair Wear en daarmee is bepaald dat de broek op een maatschappelijke en duurzame wijze op de markt is gebracht. Met dit label weten we dat de werknemers in de kledingindustrie verzekerd worden van hun rechten op veilig, waardig en goedbetaald werk. Met de duurzame kleding creëren we niet alleen betere werkomstandigheden voor u als consument, maar ook voor de werknemers in de kledingindustrie. Wij staan voor deze ethische en duurzame bedrijfsvoering en hechten waarde aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Dolfing staat bekend als een producten van hoge kwaliteit regenkleding met een zeer kleine voetdruk. Veel van de producten van Dolfing zijn gemaakt uit 70% gerecycled materiaal. Ook wordt zo veel mogelijk gewerkt met neutrale energie zodat weinig wordt uitgestoten. Om deze redenen gecombineerd met nog veel andere maatregelen zorgt ervoor dat dolfing voorop staat op het gebied van duurzaam produceren. 

High visibility volgens richtlijnen Rijkswaterstaat

Ook is de regenbroek geproduceerd conform de richtlijnen van de Rijkswaterstaat. Deze richtlijnen bevatten aanvullende eisen op de gestelde Europese normen. Zo is de broek leverbaar in de fluorescerende kleuren geel en oranje, die zorgen voor hoge zichtbaarheid overdag. De reflecterende striping op de broek zorgt ervoor dat u ook in het donker goed zichtbaar bent en blijft. Door de verbeterede zichtbaarheid van de kleding heet het ook wel 'High visibility' kleding. De duurzame regenbroek heeft dijbeenzakken voor opslag en broekspijpverwijding. Ook is de broek ademend, wind- en waterdicht. Dit alles zorgt voor een comfortabele werkuitvoering.

Meer regenkleding

Naast de duurzame Fair Wear regenbroek beschikken we over meer regenkleding. Bij ons totaalaanbod kunt u gemakkelijk filteren op merk, kleur, toepassing, materiaal, eigenschap, model en veiligheidsklasse. Ook is er kleding beschikbaar die geschikt is voor de voedselindustrie. Carel Lurvink biedt regenkleding in elf verschillende kleuren en elf verschillende maten. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende materialen.

Duurzame regenkleding online bestellen voor vakmannen?

Neem gemakkelijk een kijkje bij ons totaalaanbod en filter zelf op de gewenste productspecificaties. Wij garanderen kwaliteit en expertise, dus aarzel niet om ons te raadplegen. Dit kan via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.