Filters

Duurzame regenkleding

1 product

Gecertificeerde duurzame regenkleding

Het wonen en werken in Nederland gaat gepaard met vaak regen of andere neerslag. Voert u uw werkzaamheden buiten uit? Dan is het uitermate handig om over regenkleding te beschikken. En om in te haken op het eerder benoemde klimaat; Carel Lurvink vindt duurzaamheid en een beschermde aarde erg belangrijk. Daarom bieden wij u duurzame regenkleding. Dit is de milieuvriendelijke variant, die u net zo goed tegen barre weersomstandigheden beschermt als andere regenkleding.

De duurzame regenkleding is circulair en recyclebaar. In een circulaire productie worden de materialen herbruikt voor andere, nieuwe materialen en producten. Bij Carel Lurvink bieden we u de RWS regenbroek van Tricorp. Deze regenbroek draagt het MVO-Keurmerk Fair Wear en daarmee is bepaald dat de broek op een maatschappelijke en duurzame wijze op de markt is gebracht. Met dit label weten we dat de werknemers in de kledingindustrie verzekerd worden van hun rechten op veilig, waardig en goedbetaald werk. Met de duurzame kleding creëren we niet alleen betere werkomstandigheden voor u als consument, maar ook voor de werknemers in de kledingindustrie. Wij staan voor deze ethische en duurzame bedrijfsvoering en hechten waarde aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ook is de regenbroek geproduceerd conform de richtlijnen van de Rijkswaterstaat. Deze richtlijnen bevatten aanvullende eisen op de gestelde Europese normen. Zo is de broek leverbaar in de fluorescerende kleuren geel en oranje, die zorgen voor hoge zichtbaarheid overdag. De reflecterende striping op de broek zorgt ervoor dat u ook in het donker goed zichtbaar bent en blijft. De duurzame regenbroek heeft dijbeenzakken voor opslag en broekspijpverwijding. Ook is de broek ademend, wind- en waterdicht. Dit alles zorgt voor een comfortabele werkuitvoering.

Meer regenkleding

Naast de duurzame Fair Wear regenbroek beschikken we over meer regenkleding. Bij ons totaalaanbod kunt u gemakkelijk filteren op merk, kleur, toepassing, materiaal, eigenschap, model en veiligheidsklasse. Zo bieden wij regenkleding van de merken; Tricorp, Portwest en Dolfing. Ook is er kleding beschikbaar die geschikt is voor de voedselindustrie. Carel Lurvink biedt regenkleding in elf verschillende kleuren en elf verschillende maten. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende materialen. Neem gemakkelijk een kijkje bij ons totaalaanbod en filter zelf op de gewenste productspecificaties. Wij garanderen kwaliteit en expertise, dus aarzel niet om ons te raadplegen. Dit kan via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren