Filters

Duurzame werkschoenen

6 producten

Emma Alaska S3 circulaire veiligheidsschoen laag zwart maat 35
Standaard
Extra wijd
Extra extra wijd
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
Emma Amazone S3 circulaire veiligheidsschoen hoog zwart maat 35
Standaard
Extra wijd
Extra extra wijd
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
Emma Andes S3 circulaire veiligheidsschoen laag zwart maat 35
Standaard
Extra wijd
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
Emma Himalaya S3 circulaire veiligheidsschoen hoog zwart maat 35
Standaard
Extra wijd
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
Emma Bryce S3 circulaire veiligheidsschoen hoog zwart maat 37
Standaard
Extra wijd
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49

Duurzame werkschoenen bestellen?

Als u het gemak voor en de productiviteit en veiligheid van u en uw werknemers vooropstelt, dan kunnen verantwoorde veiligheidsschoenen niet ontbreken op uw werkvloer. Wilt u zorgen voor betere werkomstandigheden en tegelijkertijd bijdragen aan milieuvriendelijkheid? Dan bent u bij ons op het goede adres voor de juiste duurzame werkschoenen.
Bij Carel Lurvink zijn wij voor een duurzame vorm van ondernemerschap. Dankzij onze ervaring op het gebied van duurzaam ondernemen kunnen wij u helpen om de stap naar maatschappelijk verantwoord ondernemen te zetten. Dat begint met het welzijn van u en uw medewerkers op de werkvloer. Het wordt bewerkstelligd met beschermende werkattributen, zoals veiligheidsschoenen.

Veiligheidsschoenen met volgende gebruikstoepassingen

In ons assortiment bieden wij circulaire veiligheidsschoenen. Ze bieden draagcomfort en veiligheid. Zo beschikt elk soort over een stalen neus die beschermt tegen vallende voorwerpen. De zolen bevatten een goed profiel, waardoor u stevige grip zal hebben.
Bij het maken van deze duurzame veiligheidsschoenen zijn er materialen gekozen met een lange levensduur. Ook heeft elk materiaal een volgende gebruikstoepassing. Bovendien zijn de schoenen zelf ook al deels gemaakt van gerecycled materiaal. Duurzamer en veilig werken hoeft dus niet moeilijk te zijn met de keuze voor deze veiligheidsschoenen.

Assortiment duurzame werkschoenen

Bij Carel Lurvink verkopen we duurzame werkschoenen in lage en hoge modellen. Alle in de kleur zwart. We beschikken over verschillende verantwoorde merken, zoals Emma en Diadora.
Zo leveren wij het duurzame model Emma Alaska. Dit is een erg comfortabele werkschoen die zorgt voor gemak, veiligheid en een stevige grip. De Emma Amazone biedt dezelfde voordelen, maar is de hoge variant van de schoen. Zowel het lage als het hoge model is geschikt voor de industrie en vochtige omstandigheden.
Hiernaast bieden we een schoen die een geïntegreerde roestvrij stalen plaat en een dubbellaags, antislip zool heeft: de Emma Andes. Deze schoen beschermt u tegen gevaren onder de voeten en het heeft een hoge energieteruggave. De Emma Himalaya is de hoge variant ervan. Ook deze duurzame werkschoenen zijn geschikt voor de industrie en vochtige omstandigheden.

Verder hebben we werkschoenen beschikbaar die ideaal zijn voor werk in de (land)bouw of metaalindustrie. De veiligheidsschoen Emma Zion heeft namelijk een ondoordringbare zool en een versterkte PU-overneus. Dit beschermt u tegen metalen voorwerpen. De Emma Zion beschermt ook tegen bijtende stoffen en vallende voorwerpen. Daarnaast is de schoen reflecterend en dus goed zichtbaar aan de voet. Liever de hoge variant? Dan is Emma Bryce de werkschoen voor u.
Ook beschikken wij over een unieke ECO schoen, die enkel te koop is bij Carel Lurvink. De Diadora Glove Eco is een laag model. Het is gemaakt met gedeeltelijk gerecyclede componenten en heeft een veiligheidsneus, anatomische binnenzool en hielbescherming. Hierdoor garandeert de veiligheidsschoen hoge weerstand, flexibiliteit, draagcomfort, stabiliteit, veerkracht, energieteruggave en totale bescherming met steevast natuurlijke bewegingen.

Meer informatie over duurzame werkschoenen?

Het type werkzaamheden en de gewenste producteigenschappen bepalen welke werkschoenen voor u de juiste zijn. Naast onze duurzame werkschoenen beschikken wij over een ruim aanbod aan werkschoenen voor verschillende branches. Vind het gemakkelijk terug op onze webshop. Op deze pagina kunt u eenvoudig filteren op merk, kleur, maat, toepassing, materiaal, eigenschap, model en veiligheidsklasse. Gaat u bijvoorbeeld naast veiligheid voor representativiteit? Wij beschikken over deze opties.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren