Filters

Glazenwassersladders

6 producten

Active filters

Glazenwasserladders bestellen?

Wat maakt een glazenwassersladder speciaal ten opzichte van andere type ladders?

Een glazenwassersladder onderscheidt zich door zijn doordachte ontwerp en functies die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van professionele glazenwassers. Met stabiele voeten biedt deze ladder een solide basis, waardoor de glazenwasser met vertrouwen zijn werk kan uitvoeren op verschillende oppervlakken. Vooral omdat glazenwassers soms verre zijwaartse bewegingen moeten maken. De comfortabele treden zorgen voor gemak en efficiëntie tijdens het stijgen, terwijl de hoge sportafstand een vlotte en snelle toegang tot grote hoogten mogelijk maakt. Speciaal ontworpen voor intensief gebruik, is deze ladder de ideale metgezel voor glazenwassers die streven naar zowel veiligheid als doeltreffendheid.

Dirks Glazenwassersladders kopen: assortiment bij Carel Lurvink

De Dirks glazenwassersladders staan bekend om hun veiligheid en betrouwbaarheid. Alle Dirks glazenwassersladders zijn voorzien van een coating. De coat heeft een vuilafstondente werking en voorkomt corrosie van aluminium bij natte omstandigheden. Dit is ideaal voor glazenwassers die op de eerste plaats zelf met water werken maar daarnaast ook vaak in de buitenlucht ramen moeten reinigen. Door deze coating hebben de ladders dus een langere levensduur. De Dirks ladders zijn ook soepel te verschuiven dankzij de kunststofgeleiders. Dit is praktisch bij het wisselen van raampartijen. Carel Lurvink biedt glazenwassersladders in diverse formaten. Er zijn 2-delige en 3-delige varianten en bovendien kan er ook onderscheid worden gemaakt in de tussenruimte tussen de treden van 30 of 35 cm. Zo kan de perfecte werkhoogte worden gekozen. De Dirks glazenwassersladder 2x7 heeft een optrede van 30cm en heeft een lengte van ongeveer 2.10 meter, terwijl de Dirks glazenwassersladder 2x7 35 optrede zorgt voor een lengte van 2.45 meter.

Kortom, wat maakt een glazenwassersladder speciaal

Een glazenwassersladder onderscheidt zich door zijn doordachte ontwerp en functies die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van professionele glazenwassers. Met stabiele voeten biedt deze ladder een solide basis, waardoor de glazenwasser met vertrouwen zijn werk kan uitvoeren op verschillende oppervlakken. De comfortabele treden zorgen voor gemak en efficiëntie tijdens het stijgen, terwijl de hoge sportafstand een vlotte en snelle toegang tot grote hoogten mogelijk maakt. Speciaal ontworpen voor intensief gebruik, is deze ladder de ideale metgezel voor glazenwassers die streven naar zowel veiligheid als doeltreffendheid.

Hulp nodig met uw keuze?

Bent u op zoek naar een andere type ladder of misschien een trap of een steiger? Carel Lurvink biedt een ruim assortiment ladders, trappen en steigers. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een huishoudtrap, conventionele trap, een industrieladder, een puntladder of andere onderdelen voor ladders en trappen; Carel Lurvink biedt trappen, ladders en steigers voor particulier en/of professioneel gebruik van de beste merken. Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.