Vernacare


Vernacare: Duurzame medische hulpmiddelen voor in de zorgsector

Vernacare is pionier voor het leveren van duurzame oplossingen op het gebied van infectiepreventie, klinisch afvalbeheer en chirurgische oplossingen.

In reactie op het dagelijkse verplegingsproces in zorginstellingen wereldwijd heeft Vernacare oplossingen geïdentificeerd die niet alleen het risico op infectie verminderen, maar ook de waardigheid van zowel de zorgverlener als de patiënt vergroten.

Vernacare streeft ernaar de resultaten voor zorgontvangers en zorgprofessionals wereldwijd te verbeteren. Dit doen ze door producten te ontwerpen die het risico op infectie verminderen en schade minimaliseren. Innovatie en continue verbeteringen zorgen ervoor dat hun producten voldoen aan de eisen van zorgprofessionals wereldwijd.

Met verbrijzelaars in ziekenhuizen, wegwerpbare medische pulpcontainers, badalternatieven en vermaalbare doekjes heeft Vernacare voor een grote verandering gezorgd in de zorgsector.

De producten van Vernacare

Het assortiment van Vernacare wordt opgedeeld in drie verschillende categorieën: infectiepreventie, beheer van klinisch afval en chirurgische oplossingen. Carel Lurvink biedt diverse producten uit de productgroepen.

Beheer van klinisch afval: wegwerpcontainers voor eenmalig gebruik
Traditionele plastic of metalen containers worden continu hergebruikt, zonder onderbreking, gedurende alle dagen van de week. Vanwege ontoereikende desinfectieprocessen brengen deze containers aanzienlijke risico's met zich mee voor zowel patiënten als zorgverleners. Dit vergroot het gevaar van infecties, wat kan leiden tot langdurige ziekenhuisopnames en in sommige gevallen zelfs tot overlijden.

Het innovatieve Vernacare-wegwerpsysteem voor eenmalig gebruik introduceert volledig biologisch afbreekbare bedpannen, kommen, urinalen en andere medische pulpcontainers die snel kunnen worden afgevoerd. Dit systeem verbruikt minimaal water en energie. Het afvoerproces van de medische pulpcontainers vereist geen direct contact met oppervlakken of machines, waardoor een uiterst hygiënische, veilige en efficiënte oplossing ontstaat om infecties te voorkomen.

Vernacare Disposable Po

De Vernacare wegwerp-po is ontworpen voor het toiletteren van bedlegerige patiënten en voor gebruik in po-stoelen. Het eenmalige gebruik zorgt voor een schone po voor elke patiënt, minimaliseert de kans op kruisbesmetting en verhoogt de hygiëne. De Vernacare Disposable Po is gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal, vervaardigd uit overtollige, schone kranten en milieuvriendelijk. Met een capaciteit om tot 4 uur vloeistof vast te houden, garandeert Vernacare consistentie en kwaliteit, ondersteund door ISO en PAS029 certificeringen.

Vernacare waskom

De Vernacare waskom is een eenmalig te gebruiken waskom, gemaakt van afbreekbaar pulp. Uniek aan deze waskom is dat het de enige wegwerpkom van pulp is die kan worden gebruikt met zeep en warm water, waardoor het ideaal is voor het wassen van patiënten. Met een capaciteit van 4 liter biedt het een hygiënisch alternatief voor herbruikbare plastic kommen, waardoor infectierisico's worden geëlimineerd. Het is tijdbesparend en milieuvriendelijk, omdat het biologisch afbreekbaar is en geen chemische reinigingsmiddelen nodig heeft.

Vernacare wegwerp urinaal voor mannen

De Vernacare urinaal, ook bekend als plasfles, is een wegwerp urinaal dat slechts eenmalig gebruikt kan worden. Gemaakt van overtollige, schone kranten die biologisch afbreekbaar zijn, minimaliseert het gebruik van deze wegwerp urinaal het risico op infectie. De urinaal heeft een capaciteit van maximaal 4 uur aan vloeistof voordat deze wordt weggespoeld.

Infectiepreventie

Deze producten geven zorgprofessionals verschillende opties om het hoogste niveau van zorg te bieden, waarbij het risico op infectie voor patiënten, bewoners en zorgprofessionals wordt verminderd.

Vernacare Vernaclean Deodoriser

Dit product is een desinfecterend en ontgeurend middel met antibacteriële eigenschappen en een verfrissende citroengeur. Het is bedoeld voor infectiebeheersing in ziekenhuizen en zorginstellingen. Uitgebreide tests hebben aangetoond dat Vernaclean veilig is voor de huid. Deze desinfectant is pH-neutraal en vrij van alcohol. De ontgeurder neutraliseert onaangename geuren en draagt bij aan een gezonde en frisse werkomgeving.

Vernacare Vernagel Absorptiekorrels

Vernacare Vernagel is een hoogabsorberend polymeer dat vloeistoffen omzet in een gelachtige substantie. In ziekenhuizen of zorginstellingen, worden absorptiekorrels gebruikt om lichaamsvloeistoffen op te nemen, zoals bloed, urine of andere vloeistoffen. Dit draagt bij aan een schonere en hygiënischere omgeving. Dit proces voorkomt morsen en minimaliseert het risico op kruisbesmetting, waardoor het ideaal is voor het opvangen van lichaamsvloeistoffen en het beschermen van bedden, vloeren en andere patiënten. Met slechts één zakje kan Vernagel tot 1,2 liter vocht absorberen.

Waarom kiezen voor Vernacare?

1. Vernacare streeft er naar de resultaten voor zorgontvangers en zorgprofessionals over de hele wereld te verbeteren.
2. Het is hun doel infecties in de gezondheidszorg te verminderen met producten die zijn ontworpen om risico's en schade te beperken.
3. Ze streven ernaar ervoor te zorgen dat de producten voldoen aan de eisen van zorgprofessionals over de hele wereld door middel van innovatie en voortdurende verbeteringen.
4. Hun focus is om milieubelasting te verminderen door duurzame en betrouwbare productie.

Vernacare bestellen

Wilt u medische producten, zoals de Vernacare Disposable Po of de Vernacare waskom kopen? De producten kunnen eenvoudig bij ons online besteld worden. We hebben de meeste producten voor u op voorraad, zodat we de bestelling meteen in orde kunnen maken. Bekijk vandaag nog het assortiment van Vernacare bij Carel Lurvink.