Metaal

Werkt u in de metaalindustrie en zoekt u naar een uitgebreid assortiment aan benodigdheden voor metaalbewerking? Bij Carel Lurvink vindt u alle essentiële hulpmiddelen voor succesvolle metaalbewerkingsprojecten. Onze diepgaande kennis van uw vakgebied maakt ons tot een betrouwbare partner. Met meer dan 130 jaar aan ervaring hebben we voortdurend samengewerkt met professionals zoals u. Onze voortdurende groei in de metaalindustrie stelt ons in staat om hoogwaardige producten en inzichten te bieden die bijdragen aan efficiëntie en kwaliteit in uw werkzaamheden.

Uw Kennispartner in de Metaalindustrie

In de metaalindustrie draait het om het bewerken en vormgeven van diverse materialen, elk met hun eigen specifieke eisen. Hierdoor is het van cruciaal belang dat elke metaalbewerkingsopdracht en elk project op de meest geschikte manier wordt benaderd. Met meer dan 130 jaar aan ervaring in de industrie hebben we diepgaand inzicht in de verschillende facetten van de metaalbewerking.

Kip tape

Voor elke klus een geschikte tape

Kip tape

Veiligheidshelmen

Voor elke klus hoofdbescherming

Bekijk nu

CaluGuard werkhandschoenen

CaluGuard werkhandschoenen

Binnen de metaalindustrie spelen verschillende materialen en processen een cruciale rol, elk met hun eigen unieke eisen. Om die reden is het van essentieel belang om elke taak en project met de juiste aanpak te benaderen. Door het aanbieden van CaluGuard werkhandschoenen, dragen we bij aan de bescherming en veiligheid van uw medewerkers. Onze werkhandschoenen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van uw sector. We begrijpen de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd en zijn toegewijd om u te voorzien van hoogwaardige handschoenen die comfort, bewegingsvrijheid en bescherming bieden.

De leverancier voor uw klus

U zult zien dat Carel Lurvink uw metaalverwerkingsbedrijf volledig kan ondersteunen met de juiste producten. Wij hebben voor u dan ook belangrijke producten in het assortiment zoals: smeermiddelen, schuurmaterialen, werkkleding, werkhandschoenen en oogbescherming

Eigen premium merken en A-merken

Bekijk alle merken

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist