CaluPaint radiatorkwast 1" kunststof steel wit haar

Art: 2225
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Pluspunten

  • Verkrijgbaar in meerdere maten
  • Komt makkelijk op moeilijk te bereiken plekken

Symbolen

Doos papier Doos papier Folie LDPE Plastic Folie LDPE Plastic

Bijbehorende producten

Omschrijving

De CaluPaint radiatorborstel is het ideale gereedschap om moeilijk bereikbare plaatsen aan te pakken. Zijn speciale vorm, lange plastic steel en witte Chinese borstelharen maken het gemakkelijk om radiatoren, verwarmingsbuizen, kieren en andere lastige plekken te schilderen. Het blik zorgt voor een flexibele vorm die werkt als een verlengstuk van uw eigen hand, waardoor u met zorg en precisie op moeilijke plaatsen kunt wrijven. Het plastic handvat biedt een comfortabele grip, terwijl het witte varkenshaar zorgt voor een uitstekende afwerking. Met deze CaluPaint radiatorborstel kunt u professionele resultaten bereiken in maten variërend van 1" tot 2,5 inch.

Positieve punten

+ In meerdere maten leverbaar
+ Compact
+ Eenvoudig in gebruik

Technische gegevens

Kleur: Blauw met witte haren
Materiaal: Kunststof en Chinees varkenshaar

Toepassing

De CaluPaint radiatorkwast is speciaal ontworpen voor het schilderen van radiatoren en andere moeilijk bereibare plekken. Door de smalle en gebogen vormen van de radiatorkwast kunnen moeilijk bereikbare plekken zoals tussen de radiatoren, leidingen en hoeken gemakkelijk worden bereikt.

Radiatorkwast

Een radiatorkwast is een speciale kwast die is ontworpen om radiatoren en andere moeilijk bereikbare plekken te schilderen. De kwast heeft een gebogen vorm en is meestal smaller dan een standaard kwast, waardoor het eenvoudiger wordt om tussen de radiatoren en leidingen te schilderen. Radiatorkwasten hebben vaak ook een langere steel, zodat u gemakkelijker bij de moeilijk bereikbare plekken kunt komen zonder dat u uw handen of armen hoeft te verplaatsen. Sommige radiatorkwasten hebben ook een hoek van 90 graden, waardoor u zelfs in de kleinste hoeken kunt schilderen.

CaluPaint kwasten

Of het nu gaat om een wegwerpkwast voor eenmalig gebruik of een kwaliteitskwast, CaluPaint biedt voor iedere situatie een passende kwast. Van ronde en platte kwasten tot radiatorkwasten, bokkepoten en blokwitters. Onze kwasten zijn van zuiver Chinees varkenshaar voorzien, de ultieme grondstof voor de verfkwast. Een varkenshaar is aan de wortelzijde dikker dan aan de uiteinden, hierdoor kunnen de haren de verf goed vasthouden en weer geleidelijk afgeven.

Uitgebreid assortiment

Naast CaluPaint kwasten, bieden wij ook CaluPaint rollers en CaluPaint (telescoop)stelen.
Wilt u meer weten over CaluPaint? Of een try-out box aanvragen? Bekijk dan hier de merkpagina, stuur een e-mail of bel één van onze medewerkers.

Technische gegevens

Merk CaluPaint
Materiaal Chinees varkenshaar