Diadora Glove Eco S1P SRC HRO werkschoen laag zwart/groen maat 35

Art: 177661ZG35
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Mart Eijkelenkamp

Pluspunten

  • Duurzaam product
  • Flexibel
  • Het product is van lichtgewicht
  • Verkrijgbaar in verschillende maten

Symbolen

CE CE EcoLogo EcoLogo 200j toe cap 200j toe cap Anti perforation insert Anti perforation insert Anti static shoes Anti static shoes Breathable leather uppers Breathable leather uppers Flexibiliteit Flexibiliteit Heel energy absorption Heel energy absorption K sole K sole Mass Damper Mass Damper Oliebestendige zool Oliebestendige zool Slip resistant Slip resistant Sole resistant to heat Sole resistant to heat TPU film TPU film Women@work Women@work

Bijbehorende producten

Omschrijving

Lage S1P-werkschoen van Italiaans suède kalfsleer (PFAS*-vrij) en ECO-mesh. Mass Damper Technology, 200J aluminium veiligheidsneus. Breedte 11. Air Mesh ECO-voering, K SOLE ECO, TPU-film. Uitneembare ECO anatomische binnenzool van PU-schuim met actieve kool. Hielbescherming van TPU.

Alles wat u moet weten over werkschoenen

Werkschoenen spelen een cruciale rol in verschillende sectoren, waaronder de bouw, zorg, voedingsindustrie, schoonmaak, logistiek en horeca. Ze zijn ontworpen om de drager te beschermen tegen potentiële gevaren op de werkplek, zoals scherpe voorwerpen, chemische stoffen en elektrische risico's. Maar wat zijn de specifieke eisen waaraan werkschoenen moeten voldoen? En hoe kiest u de juiste schoen voor uw werkomgeving? Ontdek dit en meer in ons uitgebreide blog: "Hoe kies ik de beste werkschoen?".

Positieve punten

+ WEAVE: speciale gepatendeerde technologie die minder rubber gebruikt, waardoor het gewicht van het loopvlak met 20% wordt verminderd
+ Duurzame componenten
+ Moderne look
+ Flexibele schoen
+ Lichtgewicht
+ Gemaakt in Italië

Technische gegevens

Kleur: zwart/groen
Maten: 35 t/m 48

Technologieën

K- SOLE

Perforatiebestendige zool gemaakt met overlappende lagen speciale stoffen. Het gebruik van deze materialen zorgt voor een hoge weerstand, een laag gewicht en flexibiliteit. Deze zool heeft het voordeel dat hij het gehele oppervlak van het voetbed bedekt en daardoor totale voetbescherming biedt. K SOLE is een niet-metalen zool.

Ergonomisch support

TPU-hielbeschermingstechnologie zorgt voor stabiliteit, comfort en altijd natuurlijke bewegingen.

Mass Damper

Mass Damper is een revolutionaire technologie die totale demping en energieteruggave garandeert en tegelijkertijd maximale bescherming, veelzijdigheid en topprestaties biedt. De Mass Damper-technologie strekt zich uit over het hele oppervlak van de zool, verdeelt het lichaamsgewicht gelijkmatig en laat de voet comfortabel rollen. Verbeterd energie en laat je voeten minder vermoeid voelen aan het eind van de dag.

Weave

Speciale gepatenteerde technologie die minder rubber gebruikt, waardoor het gewicht van het loopvlak met 20% wordt verminderd.

TPU Film

Deze transparante thermoplastische plyurethaanfilm omhult de EVA- en PU-binnenzool volledig, garandeert een uitstekende slijtvastheid en zorgt ervoor dat de werkschoen veel langer meegaat.

Carbon fiber layer

Beschermend 200J koolstofvezel teenstuk. Koolstofvezel is een licht maar toch sterk technisch materiaal. De koolstofvezel laag is niet-thermisch, niet-magnetisch en metaalvrij.

* PFAS zijn vervuilende en resistente chemische stoffen, die veel worden gebruikt in de textiel- en looierindustrie, die tijdens de productie, verwijdering en gebruik van de producten worden verspreid en een risico vormen voor het milieu en de gezondheid van mensen. Bij het productieproces van Glove Eco leer wordt geen gebruik gemaakt van PFAS.

Diadora Glove ECO

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een email of bel één van onze collega's.

Technische gegevens

Merk Diadora
Kleur Zwart
Materiaal Suede
Eigenschap Safety sneakers