Filter

Merk

MateriaalWerkborstels

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Werkborstels

Bent u nog op zoek naar een goede stabiele werkborstel? Dan bent u bij Carel Lurvink op de goede plaats. Carel Lurvink heeft al meer dan 125 jaar kennis en ervaring op het gebied van schoonmaakartikelen. Ook staat Carel Lurvink bekend om snelle levering en bestelgemak. De producten kunnen zo snel geleverd worden doordat Carel Lurvink veel producten op voorraad heeft in een enorme magazijnruimte. 

Een werkborstel wordt ook wel handschrobber genoemd doordat ze veel gebruikt worden voor het schrobben van vloeren, voorwerpen of andere oppervlakken. Een kleine werkborstel is ideaal voor het reinigen van kleinere voorwerpen en/of oppervlakken; een grotere handschobber is handiger voor het schrobben van grote oppervlakken zoals vloeren.

Verschillende typen werkborstels

De sterke harde haren van een schuurborstel maakt het verwijderen van (hardnekkig) een stuk eenvoudiger. Daarom speelt het type haren van een schrobborstel een belangrijke rol. De werkborstels in ons assortiment zijn beide gemaakt van hout. Verder kan een handschrobber voorzien zijn van union vezels, kokosvezels of dierlijke haren. Carel Lurvink biedt een kleine houten werkborstel met fiber en een kleine houten werkborstel met union vezels. Union vezels worden gemaakt van fiber en palmyra vezels waardoor werkborstels met union vezels harde haren hebben en dus ideaal zijn voor het schrobben en schuren.
Als iets kwetsbaars schoongemaakt moet worden moet u er uiteraard voor zorgen dat de werkborstel minder harde haren heeft.

Let op: houten werkborstels zijn niet geschikt voor de voedselindustrie. Hout kan men namelijk slecht schoonmaken en droogt slecht waardoor het een broedplaats voor bacteriën en andere micro-organismen kan worden. Zorg er daarom voor dat een handschrobber altijd goed kan drogen na gebruik. Bent u op zoek naar een werkborstel die aan de strenge hygiëne eisen van de voedselindustrie voldoet? Neem dan een kijkje in ons assortiment Vikan Hygiëne Systemen. Vikan werkborstels zijn gemaakt van polyester, polypropyleen of RVS. Deze materialen zijn eenvoudig schoon te maken en bacteriën hechten er slecht aan. Een Vikan werkborstel is dus een goede oplossing voor in de voedingsmiddelenindustrie of andere werkplaatsen waar hygiëne een grote rol speelt.

Bent u opzoek naar andere borstels of bezems? Bekijk het assortiment van Carel Lurvink voor straatbezems, schrobbezems, nagelborstels of afwasborstels.
 

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur