Vikan Transport System

Vikan Transport System: dé specialist in reinigingsproducten voor de transportindustrie

Vikan Transport System is expert op het gebied van hoogwaardige reinigingsoplossingen voor transportmiddelen. Bij Carel Lurvink vindt u een breed scala aan producten waaronder de bekende Vikan auto wasborstel. We lichten toe waarom juist dit merk de ideale keuze is voor al uw transportreinigingsbehoeften.

Wat is het verschil tussen Vikan en Vikan Transport System?

Het onderscheid tussen Vikan en Vikan Transport System ligt in de specifieke focus van elk merk binnen het brede scala van reinigingsoplossingen. Vikan staat als moederbedrijf bekend om zijn diverse aanbod van hoogwaardige schoonmaakproducten. Daarentegen heeft Vikan Transport System zich gespecialiseerd in reinigingsoplossingen specifiek voor transportmiddelen zoals vrachtwagens, personenauto’s, bussen, treinen, trams en vliegtuigen.   

De producten van Vikan Transport System

Het merk staat bekend om zijn veelzijdige assortiment van reinigingsproducten. Van wasborstels tot stelen en alles daartussenin, elk product is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. De Vikan autowas borstel, het vlaggenschip van het merk, biedt een optimale reinigingservaring voor transportmiddelen. Hierdoor zien ze er niet alleen brandschoon uitzien, maar wordt ook de levensduur vergroot. 

Waarom kiezen voor Vikan Transport System?

Het antwoord ligt in hun toewijding aan kwaliteit, innovatie en milieuvriendelijkheid. Elk product wordt vervaardigd met duurzame materialen en geavanceerde technologieën. Het resultaat: maximale efficiëntie en minimale milieubelasting. Kiezen voor Vikan Transport System is niet alleen een keuze voor kwaliteit, maar ook voor een duurzame toekomst.

Ontdek Vikan Transport System bij Carel Lurvink

Onze Vikan Transport System collectie bestaat uit reinigingsproducten geschikt voor elke transportcategorie en voor onder elke conditie. Bij Carel Lurvink vindt u de populaire Vikan wasborstel maar ook andere producten zoals: sneeuwborstels, vloertrekkers, werkplaatsbezems, velgborstels, bekleding borstels of accessoires zoals een ergonomische steel om makkelijker bij het oppervlak te komen. Bekijk vandaag nog ons assortiment om te ontdekken wat u precies nodig heeft om uw transportmiddelen in top staat te houden.