Filter

Uitgelicht


Merk

ModelMaat


Materiaal


Eigenschap


Categorie

Wegwerpkwast

Meest verkocht
( p. st.)
excl. btw
Beste keuze
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Wegwerpkwast bij Carel Lurvink

Of het nu gaat om een wegwerpkwast voor eenmalig gebruik of een kwaliteitskwast, CaluPaint biedt voor iedere situatie een passende kwast. Een wegwerpkwast is geschikt voor de eenmalige klus die geen hoogwaardig schilderresultaat vraagt. De naam van de kwast zegt het al: u kunt het na gebruik gewoon weggooien. De wegwerpkwast kan tijdens de klus een enkele haar verliezen en wordt hierom veelal gebruikt voor simpele opdrachten. U kunt deze kwast gebruiken voor schilderen afbijten, voor reparatiemiddel of twee-componenten lijm aanbrengen of voor andere klussen.

Elke wegwerpkwast van Carel Lurvink is gemaakt van wit Chinees varkenshaar. Dit is de ultieme grondstof voor een verfkwast. Een varkenshaar is aan de wortelzijde dikker dan aan de uiteinden, waardoor de haren de verf goed vasthouden en weer geleidelijk afgeven. Door deze eigenschappen garandeert de wegwerpkwast alsnog een bepaalde mate van kwaliteit. Zelfs de simpelste verfklussen brengt u ermee tot een mooi resultaat.

De wegwerpkwasten zijn in verschillende prijzen, maten en vormen te verkrijgen. Zo kunt u voor een ronde, platte of lange wegwerpkwast gaan.

  • Ronde kwast: Voor een zeer goede verdeling van de verf en bij elk soort oppervlakte een egaal resultaat. Dikkere verf is eenvoudiger aan te brengen met ronde kwasten. Bovendien heeft u een betere controle bij het aanbrengen van de verf door het uitspreiden van de haren in alle kanten, waarmee het geschikt is voor het strak schilderen van kleine oppervlaktes.
  • Platte kwast: Een platte kwast zorgt snel voor een egale laag verf op grote (platte) oppervlaktes.
  • Lange kwast: Een kwast met lange haren maakt het verven eenvoudiger. Het neemt meer verf op, waardoor u langer door kunt schilderen. Door de lange haren is er ook meer flexibiliteit, wat handig is voor een mooie lange bocht.

Twijfelt u over welke wegwerpkwast voor u de juiste is of wilt u meer weten over de kwasten? Raadpleeg dan onze website of onze productspecialisten voor advies op maat.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur